Opis

REZERVOAR za VODU kapaciteta 2 l - Proizvodi do 280 ml vlage u sat, sigurno vlaži zrak na rok do 10-16 sati.NEMA BUKE - samo ZRAK.Zahvaljujući usvojen ultrazvučna tehnologija ovlaživač Cool Mist radi izuzetno tiho - ne manje od 32 db. Pogodan je za uporabu u uredu, čitaonici i tako dalje

JEDNOSTAVAN je za uporabu - lako se regulira snagu prskanje, okreće disk olovku.Od njega dopire hladnoća i magla, što olakšava disanje i doprinosi dobrom noćnom krevet.

AUTOMATSKO ISKLJUČIVANJE - Ako noću u увлажнителе ne će biti vode, možete mirno spavati - on će se automatski isključiti, a pruža sigurnost.

Ovlaživač zraka - savršen izbor za vaš dom i ured.

Zahvaljujući svojoj kompaktnosti i energetska ovaj kompaktni uređaj koristi ультразвуковую tehnologiju za davanje сухому zrak umirujuće vlage, koja je neophodna za sve, posebno za djecu i starije osobe.

Rezervoar za vodu kapaciteta 2 l: vlaži performansama 280 ml / h izvlači vlagu u zrak u roku od 10-16 sati, brzo vodootporan svoju sobu, da bi se bolje spavati noću.Ovaj ovlaživač zraka s hladnom maglom sprečava pojavu suhe, neugodan miris zraka i čuva lice i kožu mokrim i osvježavajuća tijekom noći.

Moćne funkcije: nos, intelektualni led i automatsko isključivanje kada nema vode i podizanju spremnika, ravnomjerno i sigurno oko vas.

Upravljanje s pomoću ručke za biranje: zgodan izbor snage sprej za potpunu kontrolu nad zrak koji udišete.

Kompaktan dizajn: Vertikalni ovalni oblik dizajniran za прикроватной stolovi u spavaćoj sobi i uredski površine, broji uskog prostora za bolje provjetravanje, gdje god bili.

Jednostavan preljev: lagan i tanak spremnik volumena 2 l, podignite ga jednom rukom za lako dopunjavanje.Ne dodavati eterična ulja u spremnik za vodu.Za sprječavanje nastanka neugodnih mirisa i povećanje učinkovitosti, molimo vas da redovito čistite ovlaživač limunske kiseline ili octom.

Tip utikača: zidni utikač SAD, to se odnosi na Kanadi, Indiji, Meksiku, Таиланду, Филиппинам, Tajvan i tako dalje.

boja: plava

Materijal: plastika

veličina: 135 x 135 x 230 mm

Sadržaj pakiranja:

1 x zraka (s tanjura SAD)

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: zbog rasvjete i različite prikaze boja proizvoda na slici može se malo razlikovati od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Snaga (W)

5w

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

ovlaživač zraka

Prostran

1 l

Naziv

FGHGF

Način ovlaživanja

Puštanje magle

Napon (U)

5V

Buka

36 db

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5