Opis

Značajke 1. Solarni panel apsorbira sunčevu energiju sa visokom efikasnošću i brzinom prijenosa, pretvara u električnu energiju za punjenje vašeg mobilnog telefona ili druge male uređaje.Kada na vašem telefonu nema hrane, možete koristiti USB priključak vašeg telefona.

2. Udobna ručka, manji pritisak na ruku pri čekanju.

3. S uredom za prijenosna računala i pretinac za iPad unutar glavnog džep, pogodan za prijenosna računala veličine do 15,6 inča i 9,7-inčni iPad.

4. Противоугонный dizajn: munja na stražnjoj strani štiti svoje vrijedne stvari, kao što su mobilni telefoni, osobne iskaznice, torbice itd.

5. Prozračna elastični губчатый naramenica i stražnja strana pružaju dodatnu potporu leđima i poboljšavaju udobnost.Solarni panel koristi uvozne solarni panel Sunpower, vrlo učinkovito pretvaranje solarne energije, ploča stabilnog napona, ne morate brinuti o oštećenja vašeg telefona.

veličina: 38,0 cm x 27,0 cm x 15,0 cm

Materijal: najlon

boja: crna

Upućivanje sadržaj:

1 x ruksak za prijenosno računalo na solarnu energiju

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Naziv

PLEXTONE

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5