Opis

Tekstura i linija crnog stabla na ovoj sastojini mu daju klasičan i elegantan izgled.Možete ga koristiti ne samo kao postolja za televizor, ali i za диванного stola, centra, mediji-nosači, konzole i stol za pohranu, konzole i tako dalje Ovaj stalak je idealan za televizora s dijagonalom ekrana od 65 inča. 4 otvorene police velikog kapaciteta omogućuju pohranu knjiga, časopisa, cd-a i bilo kakvih drugih medija ili uređaji za igranje.

Stol za medije konzole je izrađen od visoko-kvalitetne MDF, koji je dovoljno čvrst da se može koristiti za dugo vremena.Osim toga, četiri drvene noge pružaju dodatnu stabilnost, sprečavanje vrludanje podmetače.nosivost: 175 funti.

Zabavni centar na 65 inča s GLATKE površine otporne na vodu i pogodnog za čišćenje vlažnom krpom.Stol nalazi se na nadmorskoj visini od 3,9 inča od zemlje, dovoljno za slobodno kretanje robota-usisivača.Nema više glavobolje od prašine ispod ormara.

Ormar / stol / centralni uređaj:

Dizajn i raznovrsnost Farmhoues--- Tekstura crnog drveta i linije na ovoj sastojini mu daju klasičan i elegantan izgled.On se može koristiti ne samo kao stalak za televizor, ali i idealno za диванного stola, stola u hodniku, prihvatnog stola, centra, mediji-nosači, konzole i stol za pohranu itd.

Veliki kapacitet--- Ovaj stalak je idealan za televizore dijagonale do 65 inča. 4 otvorene police velikog kapaciteta omogućuju pohranu knjiga, časopisa, cd-a i bilo kakvih drugih medija ili uređaji za igranje.

Stabilna struktura i jednostavnost čišćenja -Izrađen od visoko-kvalitetne MDF, koji osigurava trajnost čišćenje drvenih vlakana.A njegova vodootporni površine mogu obrišite mekom vlažnom krpom, kako bi se olakšala vaš svakodnevni rad.

Pristupačan za robot-usisivač --- Stol nalazi se na nadmorskoj visini od 3,9 cm od poda, što omogućuje robotu-električna slobodno kretati.Više neće biti glavobolja od prašine ispod kućišta.

montaža i dimenzije - S detaljnim uputama i sve vodilici opremom drveni stalak za 65 inča lako ide.Veličina: 60 L * 15,5" W * 23,6" H. Nosivost: 175 funti.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Boja

Crna

Broj dijela proizvođača

BTS211201WB-W01003-DY1

Materijal

Drvo

Maksimalna veličina zaslona

75

Dimenzije proizvoda sklopljeni D x Š x v

60,00 x 15,60 x 23,60 u.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5