Opis

Ovaj zračenja tester može odrediti snaga doze zračenja u realnom vremenu i istovremeno snimati vrijednost kumulativne doze.Možete postaviti graničnu vrijednost alarm, pozadinsko osvjetljenje zaslona, funkciju prikaza krivulja snage doze u realnom vremenu i druge funkcije u skladu s vašim potrebama.

Koristeći kvalitetne счетные cijevi za detekciju x-zrake, y-zrake, B-zrake, otkriće x-zraka postaje preciznije, nakon što su senzori dodao naknadu energije.Možete se povezati na sučelju Type-C za napajanje ili na osobne sustav upravljanja dozom zračenja RAČUNALA za provedbu preuzimanja podataka, analiza i upravljanje, itd.

Možete ga najčešće koriste pri ispitivanju ukrasni kamen, industrijskom testiran na nuklearna kontaminacija, testiran istražnih radova i tako dalje.

Karakteristike:

Određivanje doze u realnom vremenu i ukupne doze: On može odrediti snaga doze zračenja u realnom vremenu i istovremeno snimati vrijednost kumulativne doze.

Čip stabilne performanse: u njemu se koristi 32-bitni procesor, jaka zaštita od smetnji i visok raspon točnost detekcije.

Različite opcije za prikaz zaslona možete postaviti graničnu vrijednost alarm, pozadinsko osvjetljenje zaslona, funkciju prikaza krivulja snage doze u realnom vremenu i druge funkcije u skladu s vašim potrebama.

Inteligentna detekcija: koristeći kvalitetne счетные cijevi za detekciju x-zrake, y-zrake, B-zrake, otkriće x-zraka postaje preciznije, nakon što su senzori dodao naknadu energije.

Sučelje za doziranje timer: prikazuje vrijeme recepcije u zadano vrijeme, pohranjene vrijednosti doze, odbrojavanje doze u zadano vrijeme.

Interna kartica za pohranu podataka: Neki podaci, kao što su vrijednost akumulirane doze, važnosti čitanja alarm jačine doze i vrijednosti praga alarma doze, neće biti izgubljen nakon nestanka struje.

Nekoliko signala alarma: Zahvaljujući funkcijama upozorenja o zaključavanju, jačine doze i dvostruki alarm o dozi možete odabrati na dva načina alarmi: zvučni i svjetlosni.

Dva načina napajanja: Ovaj detektor podržava napajanje iz baterije i Type-C na dva načina.Ovaj uređaj može jesti od 3 baterije AAA ili direktno iz usb Type-C.

Preuzimanje i analiza podataka: možete spojiti na sučelju Type-C za napajanje ili na osobne sustav upravljanja dozom zračenja RAČUNALA za provedbu preuzimanja, analizu i upravljanje podacima i tako dalje

Jednostavan rad: možete ući u sučelje postavki jedan gumb za postavke unaprijed definiranog vrijednosti alarm, timer, prebacivanje između načina osvjetljenja na kineskom i engleskom jeziku, prikaz krivulja, zvuk čestice i druge funkcije.

Široko područje primjene: Ovaj tester zračenja može široko koristiti za testiranje ukrasni kamen, testiranje industrijske nuklearnog zagađenja, ispitivanja geoloških istraživanja i tako dalje.

Tehničke karakteristike:

Naslov: Detektor nuklearnog zračenja

Materijal: ABS

Izvori napajanja: kabel Type-C (uključena) ili 3 baterije AAA (nisu uključeni)

Raspon snage doze: 0,1 мкЗв / h ~ 10 мЗв /h

Raspon doze: 0,00 мкЗв ~ 1000 zvjezdice

Osjetljivost: > 1 kpa /zvjezdice /h

Energetski odgovor: 48 кэВ ~ 1,5 МэВ

Relativna pogreška: pakiranje list:

1 * Detektor zračenja

1 * USB kabel

1 * Vodič za korisnike

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5