Opis

Označene stavke:

1. Izgrađen smart čip: Držač za upaljač za telefon ima zaštitu od preopterećenja/prenapona kratkog spoja / pregrijavanja/ niske struje /podnapona/filter i podržava načinu punjenja s održavanjem struje.

2. Led indikator: Nosač za upaljač za cigarete za telefon je opremljen indikatorom hladno svjetlo, dizajnom tragove LED ice red light funkcijom intimnu rasvjetu, lako je prepoznati po noći.

3. Brzo punjenje: Držač telefona auto punjač ima dizajn dual sučelje za punjenje i autonomne linije za punjenje, inteligentna distribucija visoke struje 3,4 A u susret potrebama različitih digitalnih uređaja

4. Upravljanje jednom rukom: na stražnjoj strani držača auto punjač ima dugme za otključavanje.Нескользящий mekan silikon je sigurno popravlja telefon, osiguravajući da ona neće pasti na neravan put.

5. Jednostavnost rada: Auto držač za telefon sa punjačem ima fleksibilan гусиную vrat i podesivim vezicama za podmetače, koji omogućuje jednostavno pregledati uređaj pod bilo kojim kutom ili orijentacije tijekom vožnje.

Opis: 1. Držač za telefon s прикуривателем podržava način punjenja konstantnom strujom.I on ima zaštitu od preopterećenja, napona, kratkog spoja, pregrijavanja, nedostatak struje i niskog napona.

2. Nosač za upaljač za cigarete za telefon je opremljen indikatorom hladno svjetlo, led pozadinskim osvjetljenjem ice red light funkcijom intimno osvjetljenje, koje je lako identificirati noću.

Postavke: 1. Materijal proizvoda: ABS i PC / silikon

2. Sučelje za unos: auto upaljač za duhana

3. Ulazni napon: 12-24

4. Držač mobilnog telefona: pogodno za 3,4 inča

5. Izlazni napon: 12-9-5

6. Izlazna snaga: 18 W * 2 priključka

7. Izlazna struja: 12 (1,5 A)-9 U (2A)-5 U (3A) * 2 priključka

8. Veličina proizvoda: 290*110*70 (mm)

9. Neto težina proizvoda: 216 g (uključujući kutiju), težina bez ambalaže: 184 g

Popis proizvoda: 1 * Držač za telefon s прикуривателем

Napomene:

1. Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

2. Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal

ABS i PC /silikon

Podrška

Direktna isporuka

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5