Opis

Glavne točke:

1. Univerzalni dizajn: Pojednostavite popravak automobila putem našeg незаменимого asistent u automobilskoj - univerzalni auto zasuna.Oni odgovaraju na različite modele vozila, bez bilo kakve nedosljednosti, uključujući terenska vozila, kamioni i automobili.Povoljno postavljati i rastavljati obloge vrata, spojnice za branik, stalke za брызговиков, stezaljke za omotač poklopca i još mnogo toga, kako bi vaša vožnja glatko!

2. Univerzalne spojnice: Naš auto držače pružaju savršenu udobnost zahvaljujući mješoviti bravu različitih oblika i veličina.Ove stezaljke lako uklopiti u većinu konvencionalnih automobilskih dijelova, uključujući i uređenje kabine, ploče, branik, hladnjak i poklopac motora, što ih čini praktičnim izborom za sve vaše automobilskih potrebe.

3. Izdržljiv i незыблемый: Ti auto držače izrađeni su od visokokvalitetnog materijala za zidne utikača, koji je износостойким i ima visoke tvrdoće.Da ih nije lako deformira, i oni mogu sigurno priložiti podatke vašeg vozila u dugo vremena.

4. Dugotrajni stezaljke: kupovinom naše auto držače u rasutom stanju, možete uštedjeti vrijeme i novac.Pri dovoljnoj količini stezaljke za dugoročno korištenje i dodatnoj udobnosti odvijača montaža i demontaža prođe brže i lakše.Ovaj je dostupna opcija pruža visoku troškovnu učinkovitost za bilo koji mehaničar radi samostalno.

5. Jednostavan pristup: Ovaj skup auto stezaljke sprečava zabunu i gubitak, pružajući velikodušan i jednostavan jasnu unutarnje podjele.Možete lako pronaći odgovarajući spona za vaše potrebe i uživajte zgodan i fin održavanje vozila.

Opis:

Slijedite jednostavne popravke automobila bez dodatnih napora i uz pomoć naših univerzalnih auto крепежей. idealan za obloge vrata, stezaljke za branik, otpuštanje брызговиков, stezaljke za omotač poklopca i mnoge druge vrste automobilskih dijelova.Namijenjena je za dugotrajno korištenje i lako deformiraju.Svaki spona razlikuje doradu i pruža idealnu slijetanje.Pojednostavite proces popravka putem naših pouzdanih automobila крепежей.

Tehničke karakteristike:

1. Naziv: Auto držače

2. Težina: oko 200 g

3. Veličina: oko 22x11x3,5 cm /8,66x4,33x1,38 cm

Pakiranje list:

1. 120x auto držače

2. 1x odvijač

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Tip materijala

plastika

Certifikacija vanjskog testiranja

ce

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Širina proizvoda

11cm

Dužina proizvoda

22cm

Težina proizvoda

200g

Naziv modela

auto sigurnosne stezaljke

Tip elementa

Spone i spona

Visina proizvoda

3.5cm

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5