Opis

Karakteristike:

Jednostavna instalacija: vi samo trebate umetnuti džep za pohranu u autosjedalici direktno da popuni razmak između vašeg sjedala i konzole, jednostavno i lagodno u roku od nekoliko sekundi.

Materijal visokog kvaliteta: ovaj auto držač za salvete na подлокотнике je napravljen od kvalitetne ABS plastike, lagan je, prašinu, štiti od ogrebotina, korozije i dugotrajna.

Odličan dodatak za unutrašnje uređenje: elegantno i originalna maska, ukrašen sjajnim хрусталем, izgleda vrlo prestižna i pokazuje svoj osobni ukus.Odličan dodatak za unutrašnjost automobila, što je dobar poklon za sebe, prijatelje i obitelj i tako dalje

višenamjenski dizajn 3 u 1: pribor za unutrašnjost automobila ima višenamjenski dizajn - punila za auto sjedala, kutija za pohranu salvete, držač čaša.Veliki kapacitet, u kojoj se mogu uklopiti u vaš telefon, novčanik, kreditne kartice, ključevi, kovanice, bubalo i još mnogo toga.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Punjač za auto sjedala s dijamantima

Materijal: plastika + kristal

Boja: šareno / bijela / plava / crna / zelena / ružičasta / crvena

Veličina proizvoda: 30 cm x 17 cm x 10 cm

Neto težina: 450 g

(Napomena: Molimo vas, dozvoliti odstupanja od 1-2 cm zbog ručnog mjerenja i male razlike u boji, uzrokovana svjetlom ekrana monitora.)

Pakiranje list

1 x auto držač za salvete Bling za žene i djevojčice

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Vrsta

Kutija za pohranu s otvorom za sjedala/bag

Lik 1

Za popunjavanje fuga za auto sjedala Bling

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5