Opis

Opis:

Kutija-organizator za kozmetiku veliki kapacitet: Ova prostrana i elegantna kutija za pohranu kozmetike će organizirati sve potrebne sadržaje.Kroz prozirni poklopac i ladice ona štiti kozmetiku od prašine i vode, pružajući jednostavan pristup.

Funkcionalni: Izrađena je od visokokvalitetnog akrila ABS-plastike, ovaj organizator za šminkanje izdržljiv i otporan na раздавливанию, što omogućuje duži vijek trajanja.Ovaj rokovnik za kozmetiku ne zahtijeva skupštine, on je funkcionalan i moderan.

Vodootporan: Zbog prašine i vodootpornost ova torbica za pohranu kozmetike pogodan za bilo unutrašnjosti sobe.Možete ga smjestiti u kupaonici, spavaćoj sobi, ormar, noćnom ormariću ili toaletni stol.

Praktičnost: Ova olovka-organizator za kozmetiku omogućava lako nositi sa sobom tijekom putovanja i zauzima manje prostora u skladištu.Jednostavan moderan dizajn pruža i jedno i drugo, i praktičnost.

Dar: za ploče i profesionalni zaslona naš organizator za pohranu kozmetike će biti poklon za najmilije u posebnim prigodama, kao što su Božić, Nova godina, Valentinovo, majčin Dan, dan rođenja ili je jednostavno tako.

Specifikacija:

Boja: roza, bijela, zelena.

Napomena:

Mogu biti male izobličenja boje zbog različitih računalnih dozvole.

Mogu biti male pogreške zbog različitih ručnog mjerenja.

Upućivanje uključuje:

1 kom. kutija za pohranu kozmetike

Više informacija

Visina proizvoda

36

Širina proizvoda

18

Tip slike

Однотонный

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Guangdong

Oblik

Kutija

Naziv

Фаннимф

Broj modela

848445

Tip elementa

Kozmetičke torbice

Osnovni materijal

Silikagel

Mjesto podrijetla

Kina (kopno)

Težina proizvoda

1600

Stil

Casual cipele

Dužina proizvoda

26

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5