Opis

Svojstva:

Dolazi s ljepilom, jednostavan za instalaciju i dobro odgovara.

Rand sa zaštitom od ogrebotina neće boljeti ruke.

Otporan na ogrebotine, prljavštine i korozije

Prave izradi bez rezanja ili nastavaka.

To je samo paravan.

Stroge standarde kvalitete pri izradi i testiranju.

Oprema: za Toyota Tundra 2014-2018

1. Povratne informacije je vrlo važno za nas, mi nastojimo 100% zadovoljstvo, ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, molimo vas da nas kontaktirate prije svega, mi smo odlučili da ih brzo i na najbolji mogući način.

2. ostavite nam pozitivnu ocjenu i stavite sve 5 zvjezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima, njihova hitna preporuka-to je naša motivacija da se krene dalje, mi ćemo biti vrlo zahvalni im za njezino vrijeme, ako oni će ostaviti pozitivan osvrt.

3. ako imate bilo kakvih problema sa svojim kupnje.Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca

1. narudžbe se obrađuju u roku od 24-48 sati nakon plaćanja i provjere

2. možemo naručiti dostavu u skladu sa adresom predloženim kupcem, dakle, molimo, potvrdite i provjerite podatke adrese koje su naveli na Apartmani-ante.com.hr.

3. postavili smo standardni način za isporuku naših proizvoda, ako želite promijeniti način dostave, ako plaćate dodatne utovar trošak, molimo vas, kontaktirajte nas na vrijeme.

4. dodatni troškovi isporuke iz daleka područja nije uključena u našu cijenu, ako vam je to potrebno, molimo vas da platite dodatne troškove dostave iz daleka četvrti po redu, stoga vas molimo da provjerite vašu adresu pri odabiru DHL, UPS, FedEx, TNT, EMS.

5. za naručivanje visoke vrijednosti mogu se naplaćivati poreze, kupci su u potpunosti odgovorni za plaćanje poreza, koje, ako kupac ima i zahtijeva u navedenoj vrijednosti na pakiranju, molimo kontaktirajte nas.

Vrijeme isporuke usluge je ograničeno pokretna dogovoru, nedjeljom i blagdanom zatvoreno, tako da je vrijeme dostave može biti više nego što smo obećali, posebno u sezoni praznika, pa, stoga budite strpljivi.

Bilo kakve ažurirane informacije o praćenju će biti pravodobno savjetovano da vam, također možete ažurirati informacije o praćenju na službenim web-stranicama.

1. mi prihvaćamo plaćanje preko alipay, sve glavne kreditne kartice депонируются sigurnim sustavom plaćanja.

2. uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od dana narudžbe

3. ako ne možete provjeriti, zatvorite odmah nakon aukcije, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte uplate u roku od 3 dana.

1. molim vas, donesite ga i pozovite broj za praćenje nam u roku od 7 dana

2. svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju i mogućnosti

Naš cilj je zadovoljstvo klijenata u 3.100%.

Više informacija

Tip materijala

Trenutno karbonskih vlakana

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naziv modela

Za Toyota Tundra 2014-2018

Godina proizvodnje

2014-2018

Tip elementa

Unutarnje letvice

Aufkleber-Platzierung

Set za zapošljavanje

Ursprung

CN (Herkunft)

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5