Opis

Bojite li se sjesti u auto u ljeto i osjetiti toplinu?Želite li uživati hlađenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu?Pokušajte Summer Cool Sprej, sprej za fizičku hlađenje, koji vam daje osjećaj svježine s mirisom ledenog lotos.Idete li na izlet, radite ili se odmarate, samo sprej za kožu i osjetiti razliku.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Cool sprej za ljeto

Količina: 100 ml

Pakiranje list:

1 boca * Cool sprej za ljeto

Napomene:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Osjećaj hladnoća i trajnosti: godišnji hladan sprej daje vam osjećaj hladnoća i trajnosti vrućim ljetima.Zahvaljujući činjenici da je on nježno atomizes na vašu kožu osvježavajući i ugodan magli остынете za nekoliko sekundi uz pomoć ovog jedinstvenog proizvoda.

2. Prirodni biljni ekstrakti: Ovaj godišnji hladan sprej smiruje kožu kroz prirodni biljni экстрактам, koja je sigurna.U njemu nema aditiva, on ne potiče i ne oštećuje vašu kožu.To je prirodan način umiruje kožu, smanjuje iritacije uzrokovane visokim temperaturama i izloženost suncu.

3. Osvježiti svoj automobil pomoću spreja: Ovaj sprej stvara мелкодисперсный vodena magla, koji poboljšava kvalitetu zraka i udobnost u unutrašnjosti vašeg automobila.On smanjuje temperaturu i vlažnost, što se osjećate kao da ste u prostoriji s klima uređajem.Uživajte u ugodnom i cool putovanje ljeta.

4. Višenamjenski predmet: uživajte hlađenje u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu uz pomoć ovog ljeta hladnog sprej.Možete ga koristiti za bavljenje sportom, putovanja i vožnje električnih vozila.On je lagan i prenosiv, tako da lako možete ga nositi sa sobom i koristiti.On je također hladi vaš telefon i sprečava toplotni udar.

5. Široka primjena: Ovaj godišnji hladan sprej - odličan pratilac za bilo koji aktivan odmor.Možete odvući ga na odjeću, obuću, pokrivala za glavu ili donje rublje i osjetiti umirujući učinak.On pomaže vam da se opustite i ostati oprezan u različitim situacijama na ulici.

Više informacija

Prostran

500-1000 ml

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5