Opis

Ove zabavne i funkcionalne markeri za pletenje ispunjeni u lijepim oblicima odjeće i čarapa, pogodno za sve vaše susjede i prijatelje.Oni ne će vezati svoju pređa i neće biti lako slomiti ili deformirati.Koristite ih za sve vaše rukotvorina, bez brige.

Specifikacija:

Naslov: Marker za kukičanje

Materijal: drvo, metal

Slika graviranje: odjeća, čarape

Veličina: cca. 35 mm

Pakiranje list:

6 * Markeri za kukičanje (pattern odjeće)

ili

8 * Markeri za kukičanje (uzorak za čarape)

Pogledajte detalje proizvoda

1. Izuzetna vještina: Naše markeri za kukičanje izvedena u obliku slatkih i svjetliju odjeću ili čarape s jedinstvenim uzorkom.Dizajniran za ljubitelje kukičanje, oni će postati idealan partner za praćenje vaših očica i redova.

2. Jednostavno nanošenje: Pozdravite se sa спутанной pređe i возней s oznakama za kukičanje.Ovi markeri se mogu lako otvarati i zatvarati, a njihove glatke rubove pružaju gladak proces.

3. Dugi vijek trajanja: Doživite stvar glatko kukičanje uz pomoć naših drveni čips i markera za fiksiranje šarki, koji lako pucaju i ne deformirati.Naš čvrst materijal osigurava udobnost prilikom dugotrajnog korištenja i laku obradu.

4. Savršen poklon: Iznenadite svog dečka-ljubavnika kukičanje tim jedinstvenim oznakama za kukičanje.Da ih je smiješno i kapriciozan dizajn dodati individualnosti njihov projekt kukičanje.Povoljno pucati ih sa metalnog prstena i koristiti za razvrstavanje uzoraka.

5. Široka primjena: Uplatite revoluciju u svoje projekte za pletenje obrasci s pomoću naših markera za kukičanje.Ovi markeri idealni su za širok raspon primjena, od замысловатых dizajna do proizvodnje univerzalnih nakita, rukotvorina svojim rukama i projekata kukičanje.

Više informacija

Broj modela

Markeri za kukičanje

Materijal

Drvo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5