Opis

Karakteristike:

OOTDTY

[Ergonomski dizajn] električni jastuk za arterija vrata izrađen je u U-profil obliku od prozračne i mekog silikona materijala.To je idealno облегает kožu na vratu čovjeka, pruža udobnost, oslobađa i opušta bol, ukočenost i umor mišića vrata, poboljšava kvalitetu sna i potiče cirkulaciju krvi.

[Prozračni i prijenosni] prediktivni jastuk za vrat lagan i prenosiv.Možete ga nositi sa sobom kod kuće, u uredu, automobilu, teretani i putovanjima.Moderan dizajn je vrlo pogodna za nošenje ovog массажера na putu za kupovinu na пробежке, pri čitanju i sl.

[Ublažavanje boli] ovaj intelektualni jastuk za vrat koristi električni impuls za prijenos u dublje slojeve kože i koristi električni impuls za simulaciju različitih vrsta masaže je postizanje duboke relaksacije vratne kralježnice.Zbog korištenja электроимпульсной terapije kada se koristi массажера možete da doživite strujni udar.To je u redu.

[Jednostavnost u korištenju] za početak pritisnite i držite gumb za prebacivanje u roku od 2 sekunde.Na daljinskom upravljaču postoje 3 načina masaže, 15 intenzitetima i funkcije grijanja za podešavanje i upravljanje, tako da jednostavno odabrati svoj omiljeni način za dobivanje ugodan masaže.

[Savjeti za sigurnost] jastuk za vrat je opremljen s funkcijom automatskog zatvaranja na 15 minuta, kako bi se osiguralo siguran masaža.Ako imate suhu vrat, molim vas, obrišite ih vlažnom krpom prije uporabe, kako biste dobili najbolje iskustvo korištenja. Napomena:

u ovom массажере za vrat koristi электроимпульсная terapija.Zabranjeno вживлять u tijelo ili nositi sa sobom metal.Ne koristite ga.

Tehničke karakteristike:

Materijal: PC + silikon

Težina: 388 g

Veličina: 13,8x14,2 cm / 5,43x5,59 inča

Boja: plava / roza / bijela

Kapacitet: 900 mah

Odnosi se dogovor: vrat

Masaža kontakti: 2

Napajanje: USB

Način za čišćenje: obrišite

Upućivanje uključuje:

1x električni jastuk za vrat

Napomena:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 1-2 cm od-za ručno mjerenje, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

2. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati međutim, boja proizvoda.

Više informacija

Naziv

Dual feed

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5