Opis

Torbica za Ruž Kožni Kabelski Organizator Torba Za Brtvljenje Kovanica Ključeva Torba-Organizator Nakit Slušalice, Torba Za Pohranu Džep Косметичка

Opis:

Materijal: meka vodootporne umjetna koža

Veličina proizvoda: 12 cm i 11 cm u visinu

Tehničke karakteristike:

Mini torba za pohranu od vodootporne kože materijal, čvrst, lagan i kompaktan, može se staviti u veliku torbu, zgodan za nositi sa sobom.

Bez zatvarač Naš mali косметичка za novčanik ne ima zatvarač, možete lako pristupiti sadržaju torbe u jednoj ruci.Sa strane kozmetičke torbice postoji galvanska željezna шрапнель, koju možete otvoriti malo.

Višenamjenski trezor, što je potrebno za svakodnevnu pohranu u putovanjima, se koristi za slušalice, ruž za usne, ukrasa i sl. Nakon toga, kao što je kozmetika će uredno уложена, ne morate brinuti o tome, da biste popravili šminku.

Vodootporne kože, otporna na mrlju Izrađen od visoko-umjetne kože, ne brinite o tome da je vaša mala torba će biti oštećen.

косметичка široku primjenu Cells flower pocket косметичка može se koristiti kao косметичка, kutije za nakit, komplet prve pomoći, torbu za ruž za usne.Savršeno stane u torbu.Također je odličan poklon za odmor ili dan rođenja za obitelj i prijatelje.

Upućivanje uključuje:

Džep косметичка * 1

Napomena:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt

stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

2. Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju 0,1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Osnovni materijal

PU

CN

Guangdong

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5