Opis

Prozračna maska za usta PM2.5 unisex, zaštitna maska za lice, dišnog maska protiv zagađenja

Zamjenski filteri s aktivnim ugljenom uklanjaju većinu prašine, pare, pelud, sumaglica, kemikalija itd., Ova респираторная maska će vam pomoći da diše čišći i zdraviji.

Uho petlje lako podesiv, pa maska savršeno se uklapa u nos i usta.Veličina se može prilagoditi prema vrsti glave većinu ljudi.

Postoji spona za nos, koji može imati oblik, kako bi pojačali učinak brtvljenje maske i izbjeći znojenje bodova pri disanju.

Ovaj respirator od prašine može koristiti za zaštitu od štetnih čestica prašine, PM2,5, ispušnih plinova automobila, proizvodi od drveta, alergije na pelud i para.Idealan za ljude sklone respiratorne bolesti, žive u područjima s visokom razinom onečišćenja zraka / zamagljivanje ili putuju u njih.

Telo maske može se oprati na najmanje zagađenja, a filteri zamijeniti.

Maska se može koristiti više od 2 godine, a filter preporučuje se zamjena puta u 30 dana.Preporučamo da koristite često ili na mjestima s jakim izmaglici, u zavisnosti od situacije (molimo vas pravodobno zamijeniti filter, ako on почернел ili oštećen)

Maska je izrađena od tkanine za ronjenje sa slabim mirisom.Prvo uklonite filter, potopiti ga u toplu vodu na 15 minuta, i miris postupno će nestati.Princip rada filtra s aktivnim ugljenom: ne možete ga oprati

Izgrađen 5-слойный filter, 5 slojeva zaštite, svaki sloj za uklanjanje neželjenih štetnih tvari

Materijal: grid / tkanina za ronjenje

Sadržaj paketa:

Maska 1 kom.

Više informacija

Broj modela

AA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5