Opis

Za iPhone automatski adapter za auto ključa 2,4 Ghz i 5 Ghz WIFI Bluetooth-kompatibilni 5,0 Plug and play za iOS 10 Podrška automobila s CarPlay

Lice:

1. Stabilnost i brzinu: Naš adapter CarPlay koristi module Bluetooth kompatibilnost i WiFi 5 Ghz za osiguravanje stabilne veze i brzog odziva, što olakšava slušanje glazbe, navigaciju ili bežično korištenje Siri.

2. Postupak je jednostavan: Jednostavno priključite ključ CarPlay na USB priključak vašeg automobil, uključite Bluetooth-kompatibilni telefon i WLAN i pričekajte dok sučelje CarPlay će se pojaviti na vašem zaslonu.On automatski traži uparivanje s vašim telefonom nakon prvog postavljanja.

3. Jednostavno upravljanje: Zahvaljujući podršci originalnog upravljača i tipkovnice na dodirnom zaslonu, možete diktirati tekst, kontrolu reprodukcije glazbe ili planirati rute, ne podižući oči s ceste.

4. Brzo i automatsko: Naš wireless adapter CarPlay brzo i bez problema spaja pri svakom pokretanju automobila, omogućujući vam da bez odgađanja upućivanje poziva bez uporabe ruku, za navigaciju i reprodukciju multimedije.

5. Prenosiv i lagan: teži samo 35 grama i dimenzijama 135x65x12 mm naš wireless adapter Carplay kompaktan i lako se nosi sa sobom, što ga čini dobar izbor za one koji često putuju.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Boja proizvoda: crna karbonskih vlakana

Izgled proizvoda: kvadratnom

Tip priključka: USB + USB C

Potrošnja energije: 5 1-2,1 A

Izlazna snaga: DC 5 v 1-2,1 A

Potrošnja proizvoda: 0,25 W

Wi-Fi: 2,4 Ghz + 5 Ghz WIFI

Verzija kompatibilna s Bluetooth Bluetooth-kompatibilni 5,0

Podrška za mobilne telefone:

Verzija Apple: iPhone 6 i gore, pogodna za verzije iOS 10 i iznad

Podržani modeli: Originalni model CARPLAY opremljeni žičanim i bežičnim adapterima CarPlay, koje mogu biti u skladu s automobilima na kojima su tvornički instaliran Apple CarPlay

Veličina proizvoda: oko 135x65x12 mm /5,31x2,55x0,47 inča

Težina proizvoda: 30 g

Odgovor na pitanje o vezi:

Bilo lozinku za spajanje na Wi-Fi?

Moramo se povezati s Bluetooth kompatibilnim, a ne Wi-Fi.Za povezivanje s Bluetooth kompatibilnim nije potrebna lozinka.Pobrinite se da vaš Wi-Fi omogućen i nije zauzet pri uparivanju

Ne možete pronaći Bluetooth-kompatibilni ili WiFi-ključ za ključ?

Ako je zgodan, možete koristiti druge za iPhone za testiranje.Ako je samo za određeni iPhone ne mogu pronaći Bluetooth-kompatibilni ili Wi-Fi za ključ, molimo vas, pokušajte ponovno postavljanje mreže i Bluetooth-kompatibilnih ključ za ovaj iPhone, a zatim ponovo pokrenite telefon; Ako se isti problem javlja i na drugim iPhone za iPhone, uređaj je možda neispravan.U tom slučaju, molimo, javite nam i mi ćemo povrat novca ili обменяем proizvod za vas.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x bežični automatski adapter

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Priključak A

Tip-c

Naziv

Od legure

Broj modela

Novi bežični adapter CarPlay

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5