Opis

Za njegu kože Lica V Line Obrazac Pojas Za Mršavljenje Pullup Zona Podbradak Ukloniti Подтягивающая Maska Za Zatezanje Lica Zavoj Za Stanjivanje Lica Učvršćivanje Traka

Glavne točke: 1、 Sredstvo protiv starenja i bora na licu: remen za mršavljenje lica pomaže zategnuti kožu lica i u najvećoj mogućoj mjeri ukloniti bore mrštenja.Утягивающий remen snima konture lica, smanjuje podbradak, uklanja дряблость kožu, poboljšava njezinu elastičnost, sprečava обвисание obraza, čini osobu manje i oblikuje V-oblika brade.

2、 Sigurno i bezbolno: Naš pojas za mršavljenje lica koristi fizički metoda za poboljšanje oblika lica, ravnomjerno djeluju na tkiva lica, stezanjem vrata, обвисшие obrazi i brada.On stvara savršenu V-oblik brade i bezbolno ističe crte lica.

3、 Izdržljiv i моющийся: pullup remen za lica V Line može oprati toplom vodom, samo koristite blagi deterdžent, a zatim ostavite da se osuši prirodnim putem.Nosite ga dok spava, čitanje, rad u vrtu, oko kuće ili gledanje televizije.On pomaže u održavanju brada podigao i poboljšati oval lica u bilo koje vrijeme.

4、 Materijal premium klasa: remen za facelift je izrađen od visoko-likra, ugodan za kožu, mekana, prozračna i dobra elastičnost.Dizajn je pogodan za većinu ljudi.Zahvaljujući povoljnoj dizajnu ovaj je pojas za mršavljenje lica može zategnuti vašu kožu masažni način smanjiti podbradak i zategnuti kožu lica.

5、 Savjet za korištenje: Ovaj remen za mršavljenje lica je savršen kao poklon svojim prijateljicama.Za bolji rezultat preporučuje se inzistirati na uporabi više od tri mjeseca.Naš pojas za mršavljenje lica koristi najsigurniji fizički način smanjiti podbradak, sprečavanje обвисание obraza, i to je postupan proces, te imati strpljenja i čekati 2-3 mjeseca, vidjet ćete očiglednu promjenu.

Karakteristike:

1. U ovom vrpcu za mršavljenje se koristi najnoviji dizajn koji se može prati i masirajte.

2. U usporedbi s tradicionalnim remenčićima, naš remen za mršavljenje osobe je opremljen sa dvostrukim zračnih jastuka, koji se mogu povećati klikom na kožna lopta pumpe.

3. Ovaj podesivi dizajn smanjuje сдавливание i nemir tradicionalnih zona za mršavljenje, bolje prilagođava veličini i nježno массирует obraz za cirkulaciju krvi.

4. Ovaj remen koristi fizički metoda za davanje oblika vaše lice, smanjuje podbradak i povlačenjem kože lica.

Specifikacija:

Naslov: Iatable remen za mršavljenje lica

Paket veličina: oko 25*12*5 cm/9.84*4.72*1.97 inču (u plastičnu vrećicu)

Težina: oko 149 g

Materijal: poliuretan

Pakiranje list:

Zamijeniti remen za mršavljenje lica * 1

Napomena:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Više informacija

Veličina

1.5mm

Izvor napajanja

Nema

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Naziv

NoEnName_Null

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5