Opis

Uređaj za terapiju crvena svjetla i Infracrvena светотерапия Led žarulja za terapiju crveno infracrvenim zračenjem 470 nm 630 660 nm nm 850 nm 940 nm

Indikacije:

Koljena, stopala, gležanj, ramena, leđa, lakat, kist, zgloba i mišića

Artritis

Teniski lakat

Upala trtice

Ozljede sustava za atletiku

Oštećenja mekih tkiva

Sportske ozljede i istezanje

Akupunktura rana i čireva

Smanjuje upale

Prednosti

1. Nova ažurirana verzija - razlikuje se od konvencionalnih uređaja za terapiju crveno svjetlo na tržištu, terapija crveno svjetlo

uređaj za ublažavanje boli, više mogućnosti, najbolje rezultate.

Terapija crveno svjetlo 2,5 valnih duljina - Duljina valova 470 nm/630 nm/660 nm /850 nm / 940 nm mogu zadovoljiti sve potrebe klijenata.Nedavno dodano 470 nm pruža bolju zaštitu kože, 940 nm-nevidljivi infracrveni svjetlost valne duljine više od 850 nm.

3. Višenamjenski izbor - UREĐAJ za TERAPIJU CRVENO svjetlo HLKGO s pulse funkcija, zračenja 470 nm i crveno svjetlo upravlja odvojeno ili istodobno.Dugi pritisak prekidača u roku od 5 sekundi za prelazak u pulse modu, snaga odmah će se povećati.Zahvaljujući valnoj duljini od 850 nm, 940 nm infracrveno led svjetlo prodire duboko u dijelu tijela i ublažava bol.

4. Prijenosni pakiranje u poklon kutiji - Fin i prijenosni pakiranje u poklon kutiji je pogodan za različite scenarije.Sadrži dvije izmjenjive baterije, koje se mogu koristiti ne samo kod kuće i u uredu, ali i u suradnji s ljudima koje se bave sportom na otvorenom.Nema sumnje, da je to najbolji poklon za obitelj ili prijatelje.

5. Garancija za jednu godinu -Jamstvo na terapiju crveno svjetlo HLKGO na jednu godinu, a za bilo kakva pitanja slobodno nam se obratite na prvom mjestu, bilo koji kvar dogodi u roku od 1 godine, uzrokovan нечеловеческими ozljedama, možete dobiti naše usluge nakon prodaje besplatno.

Opcije:

Detaljne informacije o proizvodu

Pakiranje i dostava

Demonstracija proizvoda

Više informacija

Led dioda

5 kom.

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj modela

HLKGO-T07

Valna duljina

5 valne duljine 470 630 nm nm 660 nm 850 nm 940 nm

Naziv

HLKGO

Prilog 2

Smanjuju upalu

Materijal

Od nehrđajućeg čelika

funkcija 2

Višenamjenski izbor

Primjena 1

Olakšanje bolova u tijelu, Oštećenja mekih tkiva

Primjena

Tijelo

funkcija 1

Ručna svjetiljka

Dodatak 3

Oštećenja mekih tkiva

funkcija

Boli

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5