Opis

Informacije o boji:

1. Trudimo se da naše slike i opis na najbolji mogući način predao stil i boju proizvoda.

2. Kao kupac, vi ste odgovorni za to, kako čitati i razumjeti opis boja, jer to je boja proizvoda, koji ste kupili.Ako niste sigurni, molimo pošaljite e-mail za doradu.

3. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i svjetlosti.

4. Molimo vas da pažljivo izaberite svoju robu i postavljajte sva pitanja prije početka trgovanja.Mi volimo postavljati pitanja, pa postavljajte odmah!

Plaćanje

Usvojen je prijevod T / T /Western union / paypal.

O nama

ONONE Medical Equipment Co., Ltd je profesionalni poduzeća, koja je specijalizirana u istraživanju i razvoju, proizvodnji i marketingu stomatološke opreme.Naši glavni proizvodi koji uključuje vrhove visoke i niske brzine vrtnje, led lampe za liječenje, njegu instalaciju, безмасляный zračni kompresor, rezač za гутты, эндодонтическое liječenje, внутриротовую kameru, микромоторы, stomatološke lampe, sterilizator i dentalni pribor i sl.

"Vrhunsku kvalitetu, razumna cijena i zadovoljavajući servis" - to je naš princip.Iskreno se nadamo da će suradnja s tvrtkama iz cijelog svijeta za korisnu poslovanja sa sjajnim budućnost!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naziv

Ti HOOY

Certifikat kvalitete robe

3C

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5