Opis

U ovom jesenskom венке prevladavaju svijetle boje, poput narančaste i žute, stvaraju toplu i svečanoj atmosferi u vašem domu.Ona je pogodna za naselje, pokloni za rođendan, Valentinovo, Božić, novu godinu i još mnogo toga.On je također lako čisti i izdržljiva, što ga čini odličnim izborom za dekor na Dan zahvalnosti.Dodajte malo šarma i ljepote vašeg vrata ili zid s ovim jesen vijencem.

Tehničke karakteristike:

Materijal: prirodni suhe grane + polietilen + tkanina

Veličina: oko 40 cm / 15,75 centimetara u promjeru

Težina: oko 400 g

Pakiranje list:

1 x vijenac od suncokreta

Pogledajte detalje proizvoda

1. Trajni vijenac: Koristeći prirodne vijenac od mrtvih grana kao osnova, ova jesenja vijenac ima čvrstu konstrukciju i može da izdrži vjetar i kiša.Ukras izrađen je od izdržljivog polietilena i svile, koji su trajni i realni.

2. Prirodna ljepota: U ovom jesenskom венке koristiti razne jesenje elemente, kao što su borove pupoljke, suncokret, bundeva i bobice, koji će donijeti dašak prirodne ljepote i radosti od žetve u svoju ulazna vrata.U njemu prevladavaju svijetle boje, poput narančaste i žute, stvarajući toplu i располагающую atmosferu u vašem domu.

3. Savršen poklon: Naš jesenja vijenac, što znači ljepotu i nikada ne blijede.Možete napraviti jedinstven i sjajan vijenac sami kao poklon prijateljima ili obitelji.

4. Lako se čisti: ovaj jesenja vijenac napravljen od materijala, koji služe dugo.Vijenac se lako čisti, a cvjetovi i listovi lako baciti.Možete se vratiti венку njegove izvorne ljepote, jednostavno ga brišući krpom za test.

5. Višestruka upotreba: možete Ga objesiti na bilo koji kamina, vrata, zid, prozor, stepenice, vijenac trijem, u zatvorenom prostoru ili vani.Zbog svoje kvalitete, ovaj vijenac niste još puno sezona.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

E-mail

No

Materijal

Pamuk

Izgovor

Eid al-Fitr

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5