Opis

Opis:

Disco-kape Glitter Mirror Glass su pažljivo pripremljene i prilagođene za dodavanje ploča stakla s pomoću selektivnih materijala.Učinite ih blještavo svjetlo.

Specifikacija:

Naslov: Klasični svečane vizir za disko kugle

Materijal: PVC + staklena ploča

Veličina: 25 * 16 * 12 cm

Težina: 110 g

Pakiranje list:

Classic Disco x 1

Napomena:

Molimo, dopustite da male varijacije u veličini, zbog ručnog mjerenja, a rasvjeta na fotografiji može dovesti do отличию boje od stvarne.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. 【Odgovarajući dizajn】 U disko-kape Glitter Mirror Glass Disco, pažljivo pripremljen i modificiranih za dodavanje ploča stakla, korišteni su samo idealne materijale.

2. 【Odličan materijal】 Kape s disco-kugle s pomičnim vizir izrađeni su od vrhunskih materijala PVC-a.Izvana se koristi razbijeno staklo, склеенное pojedinačno, za savršeno oponašaju "divlji" disko kugla!

3. 【Светоотражающая šešir s disko-kugle】 Ovi šeširi sa disco-kugle stvaraju različite povremene dotakne sjaj, kada se suoči sa светимостью.Oni su savršeni za rasvjetu tehnika, auto show i spavaćih soba.

4. 【Ukras za stranke】 Zahvaljujući sjaj staklene pločice kapice za disko-kugle 2022 idealni su za stranke.Oni su također dobar dodatak za kućni, uredski i omogućili malim vjenčanje ukrasima.

5. 【Tanka ručni rad】 Naše kape s disco-kugle s pomičnim vizir su ručno izrađeni.Neke manje greške i jedinstvene propusta može biti upravljan ručno prirodom proizvoda.

Više informacija

Materijal

Polyester

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5