Opis

Naziv proizvoda: Auto nožna brusilica

2 mod (brzo i sporo), niska stopa 1700x /min, visoka brzina 2000x /min, pogodan za razne ороговевших dijelove kože i žuljeva

Lice:

1. Ergonomski dizajn, pogodan u čekanju i korištenje, pogodan za sve vrste ljudi više ne morate se sramiti pokazati svoje prste na nogama.

2. Turpija za pedikuru opremljen izmjenjivim шлифовальными glave različitim hrapavost: (roza) fine valjak za svakodnevnu njegu stopala. (Crna) Grubo jastuk za uklanjanje tvrdokorne žuljevi i ороговевшей kožu za spa pedikuru kod kuće.

3. Brzina podesiva, možete lako kontrolirati u skladu s vašim zahtjevima, brzo ili sporo, ugodnije, sigurnije i efikasnije, nego metalna lopatica, lakše koristiti nego pumice.

4. Punjiva i led downlight za ljepotu.Alat za uklanjanje žuljeva na nogama je opremljen ugrađenom baterijom kapaciteta 1200 mah. Alat za uklanjanje žuljeva na nogama ima svjetlosni pokazatelj, što znači da nećete primijetiti mrtvih stanica kože, čak i kada se koristi na mjestima s slabog osvjetljenja.

Q&A:

P: Zašto je prestao raditi nakon deset minuta korištenja?

O: prije prve upotrebe treba ga napuniti u roku od 4-5 sati.Kad dovoljno snage za brzi prijenos može se koristiti oko 80 minuta, a spora - 120 minuta, koji u potpunosti mogu zadovoljiti potrebe korištenja.

P: Zašto Litai prestane raditi?

O: Proizvod je opremljen ugrađenim uređajem za zaštitu od ozljeda.Ako ćete uložiti previše truda, vi ćete se brinuti o tome da опилите stopala i oštećenja stopala.Stoga, pri aplikaciji previše velike napore on će prestati funkcionirati.Međutim, kada snimate пилку s nogu, ona i dalje će raditi.

Pitanje: Može li ona raditi tijekom punjenja?

O: Ne, prvo ga treba napuniti.Za prvog korištenja potrebno ga je puniti u roku od 4-5 sati.Odnosno, kada se upali crvena lampica, on se puni i ne može raditi.Kada svijetli bijeli indikator je uključen i može se koristiti u normalnom načinu rada bez punjenja.

Pakiranje: nožna brusilica + smjenski brusilica krunica

pakiranje od mekane paketa, pojačana pjenom

Budite oprezni:

Ako nožna brusilica nije opremljen brusilica glavom, ne može se uključiti i pokrenuti, što lako može dovesti do oštećenja stroja

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Broj komada

Jedna cjelina

Položaj

Par

Materijal

ABS + brusilica krunica

Tip elementa

Alat za njegu stopala

Veličina

2 modes (fast and slow gear)

Vrsta

Напильник za ruke i stopala

Izvor napajanja

Punjiva baterija

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5