Opis

Borbeni pratilac: taktički ogrlica za pse sa ručkom metalnom kopčom

Predstavljamo savršen dodatak za ljubav avantura četveronožne ratnika - borbe pratilac!A dizajniran je kako bi vaš krzneni prijatelj je bio siguran i moderan u bilo kojoj misiji.

Taktički ogrlica za pse Letsperfect je izrađen od visoko kvalitetnih, trajnih materijala, koji će stajati čak i najsloženije avanture.Metalna kopča pruža pouzdan i udoban stane, a ručka omogućuje jednostavno upravljanje i okretnost.

Zašto morate uzeti u obzir mogućnost dodavanja 2-inčni taktičkog ошейника za pse u kolekciju opreme za vašeg ljubimca?

U potrazi za elegantan i praktičan način za nositi njegov krzneni prijatelj za sljedeću avanturu?Ne tražite ništa dalje nego savršeno taktički ogrlica za pse sa ručkom metalnom kopčom!Izrađen od najkvalitetnijih materijala i sa elegantnim i modernim dizajnom, ovaj ovratnik dodijeliti vaš ljubimac iz gomile.

Upravo ove značajke čine 2-inčni taktički ogrlica za pse vrijedno kupnje:

Prilagodite i zaštitite svoje štene

2-inčni taktički ogrlica za pse sa postavom od EVA i dial-up panel K9 ID pruža savršen spoj udobnosti i prilagođavanje za vaš krzneni pratilac.Mekana podstava od EVA pruža vaš ljubimac udobnost i zaštitu od rešetka od i nemir. Štoviše, patch panel K9 ID omogućuje vam dati ошейнику vašeg ljubimca individualan izgled postavljanjem na njega нашивки s imenom i moralnim duhom.

Robustan dizajn i elegantan dizajn

2-inčni taktički ogrlica za pse je idealan za vlasnike kućnih ljubimaca, koji se opredjeljuju za trajnost i stil.

Posebnost ove ошейника je prsten za remen od nehrđajućeg čelika, koje je prošlo test snage i izdržati opterećenje i do 330 funti (150 kg).To znači da možete sigurno uzeti psa za šetnju, jogging i avanture, ne brinući o tome da ovratnik puca ili ne uspije.

Savršeno odgovara stilu i udobnosti vašeg ljubimca

Taktički ogrlica za pse sa ručkom i metalna kopča - moderan, trajan ovratnik, savršen za udobnost vašeg ljubimca.Zahvaljujući širini ошейника 5 cm / 2,5 inča i регулируемому rasponu veličina od 19-24 inča / 48-61 cm, ovaj ovratnik dizajniran za pse različitih pasmina i veličina.

Podesivi dimenzionalni niz, također omogućava lako podešavanje rast vašeg psa ili ako imate nekoliko pasa s različitim veličinama vrat.Izrađen po mjeri быстросъемная metalna kopča - još jedna izvanredna osobina ovog ошейника, dokazani na snagu, dok napetost do 485 kilograma.Spone također je dizajniran za jednostavno stavljanje i снимания, što omogućuje lako pripremiti vašeg ljubimca na avanturu.

Široka, čvrsta ručka-hvatanje je jedinstven i praktičan dodatak tom ошейнику, učinkovito kontroliranje vašeg ljubimca u teškim situacijama.Bez obzira trebate li brzo i sigurno obuzdati svog psa ili prebaciti ga preko prepreka, pero je uvijek blizu i da će vam pomoći.

Taktički ogrlica za pse Combat Companion s ručkom i metalna kopča - savršen izbor za vlasnike kućnih ljubimaca, koji je potreban za ovratnik, isti hrapav, kao da ih krzneni pratilac.

Быстросъемная metalna kopča je dizajniran za jednostavno stavljanje i снимания, a široka ručka omogućava siguran hvat za učinkovito upravljanje psom.Kupite taktički ogrlica za pse Combat Companion sa ručkom metalnom kopčom već danas, i neka vaš krzneni pratilac će biti spreman za svaku pustolovinu.

Više informacija

Funkcija

Blag, Personalizirano, Trake s brzim

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Guangdong

To je pametan uređaj

No

Vrsta

Ogrlice, Psi

Naziv

IPETPERIOD

Boja

Crna, Crvena, Zelena

Sezone

Sve sezone

uzorak

Однотонный

Materijal

Najlon

Vrsta ovratnika

Osnovne ogrlice

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5