Opis

Opis:

Provjerite ih rođendan sjećanju našim zabavna, pop-up razglednice s prikazom mačka, лопающегося od ushićenja, i konfeti - Idealno za rođendan bilo koji ljubitelj mačaka!

Naša prikazuje kratko uputstvo čestitka za rođendan black mačka je izrađen od visoko-kvalitetnih, ekološki čist papir i dolazi u koverti radi sigurnosti.Naša pop-up razglednice se mogu prikazati u više navrata s odličnim smislom za humor. Oni imaju jaku kvalitetnu konstrukciju i lijepu ambalažu.

Pripremite se za Eksplozivni smijeh s našim uzrokuje smijeh razglednica Sretan rođendan - najviše svečane dar s gagged u ustima!

Napišite svoje misli na priloženom papiru - Izrazi sve svoje misli i iskrene želje za rođendan, bez crteža na razglednici, da čestitka dobro izgledala.To je jednostavan, ali značajan način pokazati svoje najmilije, što vam je stalo.

Naša predanost stvaranju jedinstvene pop-up razglednica, izazivaju smijeh, bez premca - oni su vrlo pogodni za to, tako da možete dati svojim prijateljima, rodbini, kolegama oko vas, da bi svi mogli da se osjećaju sretnima.

Specifikacija:

Veličina: 5x7 inča

Materijal: papir

Boja: narančasta

Sadržaj pakiranja:

1 kom. čestitki i koverti

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika koje se nude na web-mjestu, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i osvjetljenju.

2. Molim vas, dopustite blagi otklon pri ručnom mjerenju podataka.

Više informacija

uzorak

Vrsta savijanja

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip kompleta

No

Stil

Crtani film

Glazba

No

Broj modela

Prikazuje kratko uputstvo čestitka za rođendan

Odmor

Stranka, Rođendan

Tip veliko prodaju

No

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5