Opis

Običaj pivo spremnik kapaciteta od 100 do 30 000 l, 20 godina iskustva.Razumnu cijenu i najbolju uslugu, proizvodi potvrđeni CE.Prodaje se u više od 180 zemalja.Napredne tehnologije.Kontaktirajte nas za više ponude.

Možemo proizvoditi пивоваренное oprema za pivo, vino, pjenušavo vino, whiskey, gin, rakija, rum i tako dalje

Oprema za proizvodnju piva: uključujući i biološka obrada, ферментер, rezervoar za brijanje, kolica Cip i sl;

Oprema za proizvodnju vina: uključujući spremnik za vino crveno / bijelo vino/pjenušavog vina, rezervoar za vina s pomičnim poklopcem i punomasno vino

Oprema za destilaciju: uključujući перегонные kube za rome /viski/ rakije/ gina /votke

Napomena: Molimo vas obratite se s nama razjasniti određene cijene i фрахта.Proizvod je potrebno postaviti u roku od oko 30 dana.Molimo, kontaktirajte nas za ponudu.Podrška postavke od 100 do 30.000 litara.

Koliko dugo pivo je pohranjena u pivskom spremniku brite?

Ako ste разливаете bocama, консервируете ili разливаете u кеги, na pivovari obično ima spremnik za svijetlo pivo na svakih 4-5 ферментаторов.Pivo se obično održava dva dana u pivskom spremniku brite za osvjetljivanje i podešavanje razine karbonizacija, dok je većina fermentore izdržati pivo u roku od 10-20 dana.

Kako izračunati količinu piva spremnika brite?

Koeficijent za izračunavanje kapaciteta za svijetlo pivo je isti kao i u ферментере, njihovo učinkovito volumen iznosi 0,8 od ukupnog učinkovito.Tada ćete obično dobiti izlaz 100% piva pivo fer kapaciteta, koji će vam pomoći planirati ambalažu.

U коническом spremniku fermenter uvijek ostaje neki dio piva, tako da obično наливаете iz polica, i razina kvasac mulja će biti drugačiji.Nikad se ne zna točno koliko piva iz njega izaći.Zbog poznatih količina rezervoari beer bright također mogu biti korisni za određivanje poreza, naknade za pakiranje, otpremu i tako dalje

Želite li tenk beer brite za varenje piva opreme i nekih domaćih pivara?

Većina pivara često ga koriste u paru s konusnih ферментаторами, što omogućuje veću brzinu obrade u skupljim ферментаторах, što dovodi do uštede.Dakle, za poslovni pivovare i tvornice su oni dobri, oni često koriste pivski kapaciteta brite od nehrđajućeg čelika, te kapacitet može se koristiti na neodređeno vrijeme, oni nemaju mirisa ili promjene boje i lako podlegne dezinfekciju.

Što se tiče domaćih pivara, to je bilo neophodno.U njima lakše premještati pivo, ne treba наливать od potopna cijev, a u isto vrijeme su izbjegli oksidaciju.

Razlike u korištenju vertikalne i horizontalne pivske boce brite

1. vertikalni svijetle pivo spremnik

a.

Zbog zahtjeva na tlak promjer kapaciteta za svijetla piva, obično ograničena, tako da je kapacitet vertikalnog kapaciteta za svijetlo pivo ne može učiniti previše veliki, inače to će biti vrlo visoka, to je teško odrediti i pomicati.

b. Visina razine tekućine u vertikalnom posudi 2-3 puta više nego u horizontalnom spremniku.Pa kad pivo ulije u spremnik brite, potrebno je prevladati tlak veći od tlaka u horizontalnom spremniku (pritisak oko 0,0098 Mpa potrebno povećati na svakih 1 m povećanje visine), što posljedično povećava tlak potreban za proces filtriranja.

Ako filtriran, a pivo se poslužuje unutra uz pomoć komprimiranog zraka, to će dovesti do povećanja tlaka u spremniku za prtljagu.Međutim, naprotiv, to je zbog činjenice da je rezervoar brite ima relativno visoki tlak tekućine, tako da pivo može izliti u spremnik glatko.Kada se napuni, možete koristiti manji pritisak podnošenja.

c.

Maksimalna površina kontakta piva u vertikalnom spremniku brite sa komprimiranim zrakom (kisikom) jednaka je površina presjeka spremnika, što je relativno mnogo manji nego u horizontalnom spremniku bright beer, tako da je stupanj učinkovito otapanje i oksidacije u spremniku bright beer gore.

2. Horizontalni svijetle pivo spremnik

a.

Volumen se može učiniti jako puno.Također je vrlo prikladan za čišćenje, uključujući ručno ili pomoću uređaja za CIP (prenosivo).Budući da je promjer, obično manje od 2,5 m, uvjeti tlaka malo bolje.I možete napraviti rezervoar vrlo velikog promjera.

b. Visina horizontalne svijetlog piva spremnika jednak promjer, a tlak razine tekućine neće premašiti 0,3 Mpa.Stoga, tlak u spremniku može biti manji, kao i pritisak nakon fermentacije može biti manja, ali kada je pivo brite dolazi u rezervoar (posebno u fazi filtriranja) Kada je brzina filtriranja gore.Lako proizvesti oticanje i pjenjenja.Broj komprimiranog zraka, konzumira tijekom punjenja, i više.

Debljina Unutarnje (SUS304)debljina: 3,0 mm;

Vanjska ljuska (SUS304) debljina: 2,0 mm Materijal Nehrđajući čelik 304 Način hlađenja Ploča s димпловой ljuske Način za čišćenje, Čišćenje CIP na mjestu pomoću rotirajućeg raspršivač Lopta izolacija Poliuretan-debljina: 100 mm Pribor Ventil za uzimanje uzoraka, manometar, izdisajni ventil, senzor temperature,

Gornji otvor, rumenilo loptu, zatamnjen gas, CIP, titan šipke, poluge, otvor, разгрузочный polugu i tako dalje.Možemo prilagoditi пивоваренное oprema u skladu sa zahtjevima kupca.

Prednost:

1. Высококонкурентная cijena, više od 20-godišnje iskustvo u proizvodnji

2. Certifikat ISO9001, CE (2014/68 / EZ) PED

3. Stroga kontrola kvalitete, u skladu sa evropskim standardom kvaliteta, može izdržati 3-struko test pritiskom vode tijekom proizvodnje.

4. Prihvatite individualne, stručni inženjeri će vam pružiti dizajn rješenja

5. Koristite visoke kvalitete od nehrđajućeg čelika 304, osigurajte debljine materijala

Više informacija

Tip proizvoda

Kuhanje lonci i kotlići

Standardna komponenta

Grotlo, Termometar, lopta za čišćenje, I tako dalje

Točnost unutarnje poliranje

0,2-0,4 mikrometra

Prostran

1-500 ml

Pritisak

Test

Materijal

Od nehrđajućeg čelika

Način hlađenja

Košulja hlađenje ploče s углублениями

Naziv robe

Pivski kapaciteta

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5