Opis

Sova Газонная Lampa Bijela Vodootporan Automatski Osjetljiva Led Solidne Газонный Lampa Ландшафтная Lampa Solarne Energije Vanjske Rasvjete Noćna Lampa

Opis:

Naziv: Lampa-sova

Boja: bijela

Veličina: Visina nosača 29 cm, sova 10 * 15 cm

Specifikacija: jedna download / jedno povlačenje tri

Tehničke karakteristike:

1. Solarna energija: led svjetla hrane od solarne energije koji je ekološki čist i energetski učinkovitih, i nema potrebe brinuti o zamjeni baterije.

2. Automatsko prepoznavanje: Ovaj газонный lampa je opremljena senzorom koji može automatski odrediti osvjetljenje.On se automatski uključuje noću i automatski se isključuje ujutro, štedi vrijeme i trud.

3. Sjajna i dugotrajna: U ovom газонном svjetiljki koristi visoko kvalitetne led žarulje s visoke svjetline i dugim vijekom trajanja, koji se mogu održavati stabilne uvjete rada, pa čak i u teškim vremenskim uvjetima.

4. Vodootpornost: Čvrste strukture materijala iz tar., klasa vode IP55, ne morate brinuti o sigurnosti instalacije u vrtovima na otvorenom, a može se koristiti za dugo vremena.

5. Primjena u nekoliko scenama: Fin rasvjeta u obliku sove može dati vrtu nevjerojatan sjaj noći, pogodan je i za dekoraciju vrtova, travnjaka, ograde i unutrašnjih dvorišta.Možete ga čak koristiti kao ukras za otjerati ptice.Ptice se obično boje cos kao modeli.

6. Ova lampa-sova od bijele smole ima slatke oblik sove i realan dogovor, koji su idealni za ukrašavanje ulice, dodajući vitalnosti vašem vrtu.Toplo bijelo meko svjetlo izlaze noću, stvarajući toplu i zanimljivu atmosferu.

Upućivanje uključuje:

1 * Svjetlo-sova

3 * Svjetlo-sova

Više informacija

Naziv

najbolja kvaliteta

Žarulja u kompletu

DA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5