Opis

Opis:

Lijep po izgledu i izdržljiv dizajn, ovaj zidni ukras u obliku vretenca će biti odličan dodatak vašem kućnom dekor.On je izvrsno napravljen i može se koristiti kao trajni zidni dekor.Idealan je za vanjsku ili unutarnju dekoraciju, kao što su vrt, ograde, terase, vrtne zidove i vrata.

Specifikacija:

Naslov: Privjesak u obliku vretenca

Materijal: željezo

Veličina: 22,7x18x1 cm /8,9X7,07X0,39 inča

Pakiranje list:

1 x privjesak u obliku vretenca

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte detalje proizvoda

1. Tanak metal: Naš ulični zidni dekor dragonfly majstorski izrađen od metala visokog kvaliteta sa pažljivo premazom laka.Vodootporan i антикоррозийный, može trajati dugo vremena.

2. Jednostavnost instalacije: Stražnji dio dragonfly opremljen kukom, tako da joj jednostavno objesiti na čavli, vijci i različite vješalice za odjeću za svoje zaslona, i nju nije lako pasti, jer ona jednostavno.

3. Dekoracija za zidove u obliku vretenca: Ovaj umetak za vanjske zidove u obliku vretenca će postati odličan prirodni dodatak na vašem mjestu.Ima raznih živih boja, svaki dekor za vanjske zidove u obliku vretenca izgleda.

4. Širok spektar primjene: Zidni ukras u obliku vretenca možete objesiti u kuhinji, dnevnoj sobi, spavaćoj sobi, u vrtu, na ogradi ili u uredu za dati ravnim zidovima vizualni interes.

5. Odličan poklon: Umjetnička zid umjetnost u obliku vretenca i dopadljiv dizajn, može biti dobar poklon za prijatelja ili članova obitelji, koji vole prirodu na Božić i Dan zahvalnosti.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tema

Kućni ljubimci

Broj modela

Metalne skulpture u obliku konjića

Materijal

Metalne

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5