Opis

Led solarni izvor pumpa PALONE kapacitetom od 2,5 W s pozadinskim osvjetljenjem za kupanje ptica /bazena sa 16 prilozima svojim rukama, solarna, vodena fontana s baterijom 5000 mah i 8 boji led žaruljama i pomičnim držačem za ulice, vrta, bazena Opis proizvoda [Set sunčeve vodene pumpe svojim rukama]

Set solarnih pumpi DIY, koji sadrži set solarnih fontane, može se pretvoriti u fontanu za kupanje ptica i alati za cirkulaciju vode u akvariju.Pomoći pticama i ribama održavati živu ekosustav. Zamijenite mlaznice za cijevi za stvaranje drugi sustav za dovod vode, koja će dati vašem vrtu udobnost i atraktivnost.

[Visoka učinkovitost i dugotrajnost]

Visoko efikasna solarna ploča velikog trga, koji mogu osigurati visok kapacitet, a visina vode ovisi o intenzitetu sunčeva svjetla.Modernizirana solarna, vodena pumpa snage 1,5 W ima duži vijek trajanja - više od 20 000 sati u usporedbi s konvencionalnim solarnim фонтанными pumpama.

[6 različitih vrsta vode]

Ovaj komplet sunčeve vodena pumpa dolazi sa 6 različitim prilozima, koje se mogu lako mijenjati za davanje mlaz, u različitim oblicima, kako bi se spriječilo prskanje vode u blizini.Možete ga pričvrstiti na cijevi kako bi se uvelo vodi razne nekretnine u skladu sa svojim dobrim idejama.To je univerzalni solarni vodena pumpa, koja je idealna za kupanje ptica, akvariji, male bare i vrtovima.

[Jednostavan za korištenje]

Možete napraviti fontana ili vodene objekte, a zatim staviti solarni panel lice prema suncu, što je samo na solarni panel ulazi sunčeva svjetlost, ona će se automatski pokrenuti u roku od nekoliko sekundi.Svjetlije sunčeva svjetlost, bolje rezultate.Na žici između solarnih panela i pumpom dovoljno dugo (7,6 m), za pokriti relativno veliku površinu, ne brinući o tome da pumpa neće raditi u sjeni.

[Ekološki čist i siguran]

On ne treba baterije ili struju, on je u potpunosti uspio solarne energije.Dakle, on je vrlo экологичен.Ovaj komplet sunčeve vodene pumpe je vrlo sigurna za korisnika, bez ikakve opasnosti.To je idealno uređenje unutarnjeg dvorišta i vrta.

Radi čak i za oblačnih dana, kada sunce ne sija jarko! !

Solarni izvor pumpa za kupanje ptica s visokim performansama i solarnih panela na veliki prostor koji može da pumpa početi raditi u roku od 3 sekunde.Visina vode ovisi o intenzitetu sunčeva svjetla.

NAPOMENA :

Nužno postavljati solarni panel pod direktnom sunčevom svjetlu.

Mrlje na solarni panel potrebno je redovito čistiti.

Molimo vas, stalno držite pumpa ispod površine vode.

Vodu je potrebno redovito mijenjati kako bi se spriječilo začepljenje vodene pumpe.

Ako vam je potrebno pretvoriti ga u ribnjak, molimo vas, opremiti ga pravilno водопроводными cijevi.Unutarnji promjer vodovodne cijevi mora biti 0,38 ~ 0,39 inča (9,6 ~ 9,9 mm).

Više informacija

Izvor napajanja

Solarna energija

Naziv

АЙСИТИН

Naziv robe

Solarne fontana

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5