Opis

Štednjak na jakoj vatri snage 42 kw, poslovni одноплитная kuhalo za prženje pod srednjim i visokim pritiskom, антиблокирующая uštedu energije štednjak, uz vaše isključenje zvuka

Napomena:

1. Ako ste izabrali "Način dostave prodavatelj", molimo vas, imajte na umu da ovaj troškovi dostave se odnosi samo na nekim zemljama/regijama, pa nakon uplate, molimo, kontaktirajte nas i mi ćemo potvrditi s vama. Zh

2. Kada je pošiljka stiže na vašu lokalne običaje, molimo vas, platiti porez i skini parcelu.Mi ne snosimo nikakve carine ili poreza na uvoz.Ako carina ne može proći iz razloga kupac i roba će biti vraćena ili uništena, ne povrat nema novca.

3. Ako se odlučite za DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, mi ćemo vam pomoći organizirati međunarodnu isporuku i dostaviti izravno na vašu adresu (usluga "od vrata do vrata")!Ako se roba isporučena kurir, kupac je dužan platiti porez samo na dan dolaska.

4. Prije potpisivanja morate provjeriti parcele, kako bi bili sigurni da je ona u dobrom stanju, a zatim ga prijaviti.Ako je pošiljka oštećena, molimo vas, napravite fotografiju, a zatim odmah podnesite tužbu u судоходную tvrtku, zabilježite broj pritužbi, a zatim stupite u kontakt sa mnom, mi ćemo vam pomoći.

5. Naše radno vrijeme: 9: 00-18: 30 peking vrijeme.U međuvremenu smo odmah ćemo odgovoriti na vašu poruku.U vrijeme prekida ne možemo odgovoriti na vaš post, molimo za razumijevanje.Odgovoriti ćemo vam u roku od 24 sata.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Materijal površine

Od nehrđajućeg čelika

Vrsta goriva

Ukapljeni prirodni plin / Plin / ugljenog plina

Tip električne ploče za kuhanje

Ploče za kuhanje ploča sa tvrdim element

Način podnošenja zraka

Puni protok zraka

Broj modela

1

Naziv

LZHZXY

Vrsta

Električna površina za kuhanje ploče

Način paljenja

Impulzivan e-paljenje

Vrsta otvora ložišta

Okretni komin

Instalacija

Stol

Broj proizvoda

JD0504K

zaštitna torbica

Zaštita od paljenja

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5