Opis

Prihvaćamo veličina, običaj

Možete odabrati bilo koju veličinu za slanje narudžbe i ostaviti nam poruku sa svojim vlastitim mjerenjima, kao što je navedeno u nastavku će biti u redu!

1) Poprsje ______

2) struk ______

3) bedra________

4) preko nego na podu, bez cipela ______

5) Prirodni rast bez cipela________

6) Očekivani visina pete jednostavno cipela, koja se može koristiti za tu haljinu _________

Boja: možete odabrati bilo koju želite vam da boju na kartici boje, zatim obavijestite nas na broj boja. -Budući da je računalni zasloni imaju хроматическую аберрацию, posebno između CRT ekrana LCD ekrana, mi ne možemo garantirati da boja naših proizvoda će biti isti kao na slikama koje ste vidjeli.

【Napomena】: Standarde mjerenja preporuča, da li je moguće da ste izazvao stručne швею za mjerenje veličine vaše haljine.Bolje vam je pitati nekoga drugog mjeriti za vas zbog netočnosti samostalno mjerenje.Dimenzije donjeg rublja slične onima koje ćete nositi uz haljinu, , molimo, imajte na umu, ne меряйте preko druge odjeće.

# Pitanje: Mogu li vidjeti haljinu druge boje? -O: nažalost, kod nas nema slike proizvođača odjeće svih boja, tako da sve slike koje vidite, naš jedini.Ako želite da podesite boje, možete pronaći željeni broj boje na kartici boje i se obratite službi za podršku korisnicima. # Pitanje: Kako postaviti haljine? -O: možete li mi poslati sliku haljine, i tada ćemo vam ponuditi dobru cijenu, ako pristanete na to, mi ćemo vam poslati link za plaćanje. # Pitanje: Kako da pratim svoju parcelu? -A: Standardna dostava Apartmani-ante.com.hr: https://global.cainiao.com /DHL/UPS/FedEx: https://www.17track.net/en

1. Cijena je samo za haljinu, ne uključuje nikakve dodatne opreme, kao što su rukavice, veo i donja suknja.

2. Također možemo napraviti individualni veličina besplatno.To će, haljina je više prikladan za vas.Odabirom pojedinačne veličine, potrebno je mjeriti sljedeće veličine. (Jedinica: cm/inči)

1) Poprsje =

2) Struk =

3) Bedra =

4) rame uz Rame =

5) preko nego do poda (bez cipela) =

6) Rast (bez cipela) =

7) Visina cipela=

8) Подмышечный montažni rez (пройма) =

Ako ste шьете haljini dugih rukava, i potreban vam je sljedeće veličine.

9) Opseg bicep (u najvećoj dio ramena)=

10) Duljina rukava =

11) Opseg zapešća=

Savjeti:

1. Pobrinite se da ste iznajmljivanje mjerenja bos.Ne skidajte mjerenja preko odjeću osim donjeg rublja.

2. Molimo vas, izmjeriti barem dva puta za točnost.

3. Da biste izbjegli probleme s veličina, savjetujemo vam da čipke stražnji dio.Ako vam je potrebna munja ili gumb, molim vas izmjerite jasno.Hvala!

Primamo povrati, ako je haljina problema s kvalitetom, u pogrešno vrijeme isporuke, mi također zadržavamo pravo odbiti bilo nerazumno возвратах, kao što su pogrešne veličine, koji ste nam ukazali, ili standardne veličine, koji smo učinili pravu, ali mi nudimo besplatni individualni mjerenje.

Molimo, pogledajte dolje popis problema s kvalitetom, koji su puni povrat:

U krivu veličinu, pogrešne boje, pogrešan stil, oštećen haljina - 100% Povrat novca ili переделка jednog ili povrat od 50% plaćanja za vas, haljina ostaje kod vas.

Kako bi vaš povrat ili zamjenu usvojen, molimo pažljivo slijedite naše smjernice:

1. Kontaktirajte nas u roku od 2 dana od dana primitka haljine (molimo, javite nam ako imate bilo kakvih posebnih okolnosti unaprijed)

2. Pošaljite nam slike haljine, pokazati dokaz oštećenja ili loše kvalitete, to se također odnosi na veličinu, zloupotrebu фасону i boji i sl.

3. Povratni proizvod mora biti u savršenom stanju (kao nova), možete pokušati na haljini, ali pobrinite se da to nije rastegnut i nije ostavio prljave tragove, inače ona ne će biti prihvaćena.

4. Broj za praćenje vraćenu robu mora biti odobren zajedno s dopušta source veze.

5. Ako želite zamijeniti haljine, onda će se naplatiti razlika u cijeni ako su skuplji.

Naša prednost:

Radimo haljine za neke od poznatih marki, također radimo haljine za dizajnera u Europi i SAD-klijent, molimo vas, vjerujte nam, naša je jaka momčad može osigurati da svaka haljina će haljinu iz snova.

null

null

Više informacija

Ugrađen grudnjak

DA

Dužina rukava (cm)

Bez rukava

Vrsta tkanine

Šifon

Otvor za gorivo

Slatka

Linija struka

Prirodni faktori

Tip elementa

Večernje haljine

Izgovor

Diplomski

Dužina haljine

Do koljena

Materijal

Polyester

Vlak

Vlak Подметания

Tip slike

Ostalo

Naziv

КАОДИП

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Jiangsu

Silueta

Loptu haljina

Stil rukava

Obični

Orijentirani na dob

Za sve uzraste

Stil

Moderan stil

Tematska slike

DA

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5