Opis

Komplet kontrolera za электровелосипеда/электровелосипеда snage 24 500 W

Upućivanje uključuje

Kontroler 24 * 1

LCD upravljačka ploča 24 * 1

Leptir za gas sa okretanjem na cijeli bar * 1 par

Kočnice poluga * 1 par

Magneti PAS-8 * 1

Senzor brzine *1

Tehničke karakteristike kontrolera

Ulazni napon: 24 vdc

Minimalni napon: 30 v dc/40±0,5

Максимальныйток: 25±1A

Promijenjena brzina: 1-4,2 U

Kočnice unos: niska razina

Veličina: oko 140x68x41 mm

Boja: srebrna

Težina: oko 360 g

9 kom. MOSFET

Vrijedi za motor, snage ne preko 24 500 W

Podržava funkciju regeneracije (za aktivaciju ove funkcije potrebno je koristiti naš LCD zaslon zajedno!!) i funkciju raspon.

LCD performanse 1. Prikaz podataka: on pokazuje brzinu vožnje, jedan kilometraža i kumulativna kilometraža, vrijeme vožnje, hrana-pomoć za opremu, snagu motora i temperatura, napon baterije i stanje naplate, stanje kočnica i poluga temperatura okoline i druge biciklističke mogućnosti; 2. Intelektualna snaga: pravi odraz stanja baterije, snimanje u realnom vremenu potrošnje energije kako bi se osigurala kilometara vožnje; 3. U šatorima instalacija: multi-pero prekidač i automatsko spremanje vlasti-pružiti pomoć снаряжением, i on može pomladiti-štala država pri uključivanju; 4. Konfiguriranje postavki: s nizom prilagođenih funkcija podešavanje parametara, parametara motora, parametara mjerenja brzine, ograničenja brzine postavke snage postavke, snaga pomoćne kontrolu parametara, minimalna regulator napona i maksimalna struja, postavke i druge radne modele za podešavanje ; 5. Prikaz podataka: korisnici mogu pregledavati povijesnih podataka vožnje i jasnoće u skladu s tim, pogled na jedan ili kumulativno vrijeme vožnje, kilometraža vožnju, maksimalna brzina i prosječna brzina pojedinačne catania; 6. Podizanje vozila: s 6 km/h snaga-pomaganje funkcije pritiska logo treperi tijekom poboljšanje, a vozači mogu koristiti ga pri vožnji vozila i vožnje vozila je rada za uštedu i lako; 7. Krstarenje i stalne brzine: s traženjem stanica i prikazom krstarenje, postizanje automatsko održavanje brzine vozila tako da se vozilo kreće na konstantne brzine; 8. Noćna vožnja: sa značajkama LCD zaslona s pozadinskim osvjetljenjem i upravljanje prekidačem svjetala, svjetla za skeniranje i svjetla mogu biti uključene za vrijeme vožnje noću; 9. Postavljanje lozinke: sa tri bita vlasti-na postavljanje lozinke; 10. Automatski tražiti: Kada se pojavi kvar vozila, on može zahtijevati različite kodove za ublažavanje pregleda i održavanja vozila.S indikatorom temperature za rad motora i je dizajniran za pružanje сверхтемпературной signalizaciju i zaštitu motora; 11. Koristite пятилинейную digitalnu komunikaciju, uređaj ima dobru kompatibilnost i взаимозаменяемостью, s različitim instrumentima može se vršiti razmjenu podataka i kopirati postavke direktno; 12. Glavni dio i kontrole gumba brojač koriste dizajn подструктуры, što čini više razuman i prikladan; 13. Napon 24 v, 36 v, 48 v može biti automatski идентифицировано i kompatibilan;

Garancija

Proizvod ima garanciju godinu dana.Nepravilno rukovanje klijenta se ne uključuje u ovu garanciju.Politika razmjene i povrat Povrat robe ne može biti jednostavnije.Ako trebate poslati proizvod nazad, imate 14 dana od datuma primitka vaše narudžbe za zamjenu ili povrat.Najprodavaniji proizvod je nepovratan.Molimo vas, pobrinite se da je vaš predmet je vraćen na novo i netaknuto, ako je samo proizvod nije neispravan.Povrati, koje se ne uklapaju u naše politike, neće biti prihvaćen i da će biti poslani natrag klijentu.Povratne informacije cijenimo vaše poslovanje, ako ste zadovoljni našom uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu.Molimo vas da nam, prije nego što ostavite negativan odgovor, ili otvoriti bilo koji spor.Mi razumijemo vaše strahove i frustracije i da će učiniti sve što je moguće, riješiti bilo koji problem.

Više informacija

Boja kontroler

Silver

Minimalni napon

30 /40 vdc + /-0,5

Maks. Struja

25 +/-1A

Ručica kočnice

Aluminijska legura

Ulazni napon

Univerzalni kontroler 24 vdc

Broj artikla

KT-ControllerSet-24V-25A

Naziv

КОНСИМОТОР

LCD upravljačka ploča

Crni 24 U LCD upravljačka ploča s tipkom za upravljanje

PAS

8-magnetske ploče trupa

Vrsta

Kontroler

Leptirom

Leptirom sa okretanjem na cijeli bar

Primjena

Za motor snage 24 500 W

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5