Opis

Paket za ланча je izrađena od tkanine Oxford visoke gustoće i deblje aluminijske folije.U njemu je vaša hrana će ostati hladnom ili toplom oko 4 sata.Zahvaljujući tome, vaša hrana će biti svježa i ukusna.Zamrzavanje u paketu sa ledom će biti bolje i svježije.

Karakteristike proizvoda: vodootporna, otporna na vlagu, prozračni, teško nosio.Jednostavno утолщенная pen, napredni otporna na habanje glatka munja, lako se čisti.U ovaj prednji džep veličine 8х5 inča možete staviti svoj telefon, novčanik, ključeve, kartice, punjači, male maramice i sve druge male stvari.

Korisna scena: Lako se može koristiti kao paket za ланча, torbe za piknik, stvarajući torbe ili kesi.Paketi za ланча unisex veliki, ne samo za rad i učenje u školi, ali i za aktivni odmor, kao što su ribolov, planinarenje, izlete i još mnogo toga.Možete ga uzeti sa sobom u ured, na izlete, na plaži i na sportske aktivnosti.Ili uzmi sa sobom korisne obroke za svoje obitelji ili uživajte u prelijepim воскресным piknik.

Upute za pranje: Ručno pranje, ne prati u stroju, ne glačati, ne izbjeljivati, dugotrajna.

Posebna napomena: Ovi se podaci o veličini su normalna pojava, zbog različitih metoda mjerenja, i greška je u rasponu od 1-2 vidi

Više informacija

Mjesto podrijetla

Kina (kopno)

Vrsta

Za 2 osobe

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Fujian

Materijal

Oxford Tkanina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5