Opis

Prije narudžbe, molimo vas da pažljivo provjerite odgovara li roba, koja vam je potrebna za kupiti, ako ne znate, odgovara li roba za vaš automobil, možete poslati VIN-broj vašeg automobila korisničku podršku za provjeru.

1.As je naš dobar kupac, želim da ste mogli ostaviti nam pozitivnu ocjenu nakon primitka naših kvalitetnih proizvoda.Uvijek imamo popust za kupce, izvrše ponovnu kupnju, koji ostavljaju nam pozitivne recenzije.

2. Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem e-maila, ako je bilo kakvih pitanja, mi ćemo odgovoriti u roku od 12 sati.Ne otvarajte spor ili ne ostavljajte negativne povratne informacije lako, obratite nam se i pošaljite nam poruku direktno, svi problemi mogu riješiti.

3. Molimo, kontaktirajte nas putem e-maila u roku od 30 dana, ako vam je potreban povratak.

4. Povratni proizvod mora biti u originalnom stanju.

5. Otkupna cijena će biti vraćen, ali trošak dostave se ne vraća, ako kupci kupuju robu greškom, kupci moraju platiti trošak povratne dostave.

U BBmart ćete naći originalni auto premium klase OE (izvorne opreme) po odličnim cijenama.To je isto dogovor s kojima je vaš automobil je napustio tvornicu, izrađene brand, koji je dao detalje proizvođaču vozila.

Značajke: Izvrsna ukrcaj, funkcionalnost i kvalitetu po povoljnoj cijeni

Kada trebate popraviti svoj automobil, možete se nositi sa prometnim gužvama i stajati u redu u trgovini auto dijelova mreže, samo da bi vam rekao da je ono što vam treba, nema na raspolaganju i da ga treba naručiti.Oni imaju rezervni dijelovi, možete li biti sigurni u kvalitetu?Vam je poznato ime na kutiji?I kao što ste naučili, da bi dobili bolju cijenu?

BBmart - poznati kineski proizvođač kvalitetnih auto dijelova, odgovarajuće najstrože standarde.Brand se može pohvaliti ogromnom nizu kvalitetnih rezervnih dijelova, osiguravaju nesmetano i trajno funkcioniranje posao.Među proizvodima koje nudi tvrtka, - zračni filteri, kočnica, setove kvačila, kormilarski reiki, katalitički konverteri, vodene pumpe, kao i prednja svjetla, stražnja svjetla i još mnogo toga.Tvrtka proizvodi sve svoje proizvode koristeći se od čvrstih materijala i najinovativnije tehnologije, biti u mogućnosti da hodaju ispred krivulje i osigurati potpuno zadovoljstvo kupaca.

Ograničeno jamstvo

BBmart jamči da na sve proizvode (osim dijelova za unapređenje i poboljšanje performansi) nema oštećenja materijala i izrade pri normalnoj upotrebi i servisu za održavanje u roku od 12 mjeseci / 24 000 km (ovisno o tome što se prije dogodi) ili naglašenu jamstvo proizvođača, ovisno o tome što je više.BBmart ne proizvodi niti jedan od proizvoda i, prema tome, ne može i ne jamči za njihovu ispravnost ili ненарушение prava trećih lica. BBmart će vam dati nikakve garancije proizvođača, koliko je to dozvoljeno, i da će uložiti komercijalno razumne napore za predstavljanje i obradu svih potraživanja prema proizvođaču u skladu s takvim jamstvo.

Jamstvo se ne odnosi na potrošni proizvodi ili dijelovi koji su izišli iz reda zbog nepravilne instalacije, uklanjanje, popravak ili dijagnozu, nemara, nepravilne cirkulacije, prerađuje ili nedostatka održavanja, poplave, nesreće ili požara.Ovo jamstvo se gubi snagu, ako je prodano ili utvrđeno je proizvod oštećen uslijed korištenja vozila u uvjetima natjecanja ili off-road vožnje.BBmart ne pokriva troškove rada u vezi s uklanjanjem ili štetu nastalu uslijed kašnjenja ili prestanka korištenja uz održavanje ili popravak, za slučajne ili posljedične štete nastale zbog defektni proizvod.

Više informacija

BROJ OEM PROIZVOĐAČA.

33201229374

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5