Opis

Spoj okusa i koristi: Zračni friteza ima inteligencije dizajn sa inteligentnim sustavom kontrole temperature u pećnici, koja čini sastojci hrskavi izvana i blagim unutra.Uživajte u zdravu hranu s poboljšanim okusom, zahvaljujući cirkulacije vrućeg zraka na 360 °, koji se ravnomjerno zagrijava hranu.

Skratite vrijeme pripreme 30%: najbolji u industriji temperatura 450 ° F plus cirkulacija toplog zraka 360 °. заворачивайте jela na visokim temperaturama, tako da oni su se pripremali za brže i bez nepotrebnih komplikacija.Koš kapaciteta 6,8 litara dizajniran za 3-5 osoba odjednom.Ljudi s gustom rasporedu rada mogu se pripremiti doručak, ručak i večera u djeliću sekunde.

Svestran: nema potrebe kupiti neku drugu kuhanje stroj za različite svrhe purposes.is univerzalne ploče za kuhanje ploča s temperaturama od 100 ° C do 450 ° C, 5 načina kuhanja i 6 memorijskih mjesta.Priprema jogurt, sušenog voća i запекание steakhouse i peradi po vašim željama za lakše kuhanje.

Transparentno promatranja prozor: jedina takve vrste otvora se prozor sa ergonomskim dizajnom možete u bilo kojem trenutku provjeriti stanje proizvoda, ne uzimajući u košaricu.Skratite vrijeme pripreme i dobiti maksimalni užitak gledajući kako se sastojci mijenjaju proces kuhanja.

Besplatne recepte sa 100 jela: U komplet uključeno besplatno kuharica, koja pokriva glavna jela, aperitivi, deserti, zalogaje i priloge.Otvorite knjigu i dobili kratak uvid o tome kako da zadovolje svoje žudnje za jela u мультиварке.Redovito ćemo ažurirati elektronski recepti, kako bi vaše površinom više ukusa.

Više informacija

Naziv

KIQUNE

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5