Opis

Oslobodite svojih domaćih umjetnika uz pomoć našeg make up Halloween Krv!Njegova tamno crveno i vlažno tekstura je idealna za stvaranje umjetnih ožiljaka, rana, posjekotina i mnogo drugog.Ostaje tekućine za dugo vremena, ne размазываясь i ne выцветая.Nema nuspojava i jednostavan za korištenje.Idealno za Noć vještica, косплея ili scenskim prikazima!

Specifikacija:

Naslov: Lažna krv za Noć vještica

Količina: 30 ml

OBAVIJEST:

Zbog različitih rasvjete i postavki zaslona boja proizvoda se može malo razlikovati od slike.

Zbog različitih mjerenja ručno dozvoljeno je razlika u iznosu od 1-2 vidi

Popis:

1 * Lažna Krv

Pogledajte detalje proizvoda

1. Efekt šminke zastrašujuća: Napravite realan i strašne scene kroz ovaj lažni krvi za Noć vještica, koja ima srednju viskoznost i može se primijeniti na lica, tijela, rekvizite i ormar.Ovaj proizvod ima jarke boje, oponašaju pravu krv, i dugo vremena ostaje tekućine, što ga čini idealnim za stranke na temu horor, izvlačenja, kostima i filmova.

2. Odličan dizajn: Usmjerite užas realan pogledom na našoj lažni krvi za Noć vještica.Naša revolucionarna formula s dubokim crveno i vlažno tekstura stvara pravi efekti umjetne krvi, rana, posjekotina i ugriza.Dostupan u 3 nijanse pogodne za kožu, naš novi dizajn pruža užasno realističan izgled, koji će dati svoj kostim za Halloween.

3. Široka primjena: Pripremite se uplašiti svoje prijatelje naše lažne krvi na Noć vještica.Naš proizvod pomaže stvoriti realne ožiljaka i rana, što ga čini idealnim za crpi u rpg igrama.On je potreban za scenskim prikazima, ljubitelje horor filmova i zabave u čast noći vještica.

4. Materijali vrhunske kvalitete: Naša lažna krv za Halloween je izrađen na temelju kukuruzni sirup i ne sadrži štetne tvari, stoga možete biti sigurni u tome što se primjenjuju na kožu bez ikakvih nuspojava.To je i viskozna tekućina koja izgleda realno i lako se nanosi.

5. Nanošenje bez nereda: Krv na Noć vještica - to je jednostavan način za stvaranje krvave efekte za svoj kostim za Halloween ili žurka.Njegovo glatko i jednostavno nanošenje ne ostavlja trag.Osim toga, možete ga lako ukloniti toplom vodom i sapunom, ne ostavljajući mjesta ili diskoloracije na koži.

Više informacija

Preporučena dob

12+y

Materijal

Pamuk

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5