Opis

Mogućnosti proizvoda:

Naziv proizvoda: mašina za pokrovni sloj kokosa

Model: XT-110

Neto težina: 5 kg

Veličina stroja: 18 * 13 * 36 cm

Bruto težina 6 kg

Veličina pakiranja: 22 * 20 * 42 cm

Karakteristike:

Otvarati ručno kokos artifact, inovativna rezanje glava, sigurnije, štedi vrijeme i ljepše.U dvije boje opcija, lako otvoriti nekoliko tisuća komada na sat

Odnosi se na: продуктовым kupovinu, закусочным, restorana i sl.

Način isporuke:

1. Ako odaberete "Način isporuke prodavatelj" mi ćemo vam pomoći organizirati slanje morem i dostaviti u vaš najbliža morska luka! - Ako CFR morem, to znači da je nakon dolaska u luku odredišta kupac morati platiti lučke pristojbe namjene (kao što su naknade za терминальную obradu, naknade za dokumente, naknade za skladištenje itd.), porezi, za proizvodnju carinjenje i pokupiti robu sami.

2. Ako se odlučite za "Express", mi ćemo vam pomoći organizirati slanje međunarodnim курьерским prijevoza (na primjer, DHL/TNT/FedEx/ARAMEX i tako dalje) i direktno isporučiti na vašu adresu (usluga "od vrata do vrata")!Ako slanje kurir, nakon dolaska, kupac treba samo platiti porez i pomoći transportne tvrtke izvršiti carinjenje, sve je u redu.

3. Ako odaberete "zrakom", mi ćemo vam pomoći organizirati slanje avionom i dostaviti u vaš najbliži aerodrom! po dolasku u zračnu luku kupac treba platiti porez, da se kroz carinjenje i pokupiti robu sami. (NA)

molimo, imajte na umu :

1. Ako proizvod ažuriran, mi ćemo poslati zadnji stil.Izgled može varirati, ali mogućnosti i funkcije će ostati nepromijenjen.

2. Ako je proces proizvodnje mehaničkih proizvoda zahtijeva zavarivanje.U mjestu zavarivanja će male tragove zavarivanje.To je normalno, a ne nedostatak.Ako ti smeta, molim vas, pišite naručivanje pažljivo.ili kontaktirajte prodavatelja da provjerite detaljne slike.

3. Sve dimenzije i težina stroja, mjereno našim rukama, moguće su neke nepravilnosti, molimo vas da ne возражайте

Više informacija

Napon (U)

6V

Naziv robe

Stroj za prekrivanje kokosa

Materijal

Od nehrđajućeg čelika

Broj modela

XT-110

funkcija

Rezanje

Dodatna oprema

Vane

Snaga (W)

1w

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Kapacitet radne zdjele (šalice)

3000 komada na sat

Naziv

IRISLEE

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5