Opis

【Napomena 1】 Unutar rukava izrađen od mekog materijala TPE, mi vam preporučujemo da uz igračke za podmazivanje na bazi vode, ni u kojem slučaju ne koristite za podmazivanje na bazi ulja (uključujući ulja za masažu), jer oni mogu oštetiti materijal.

【Napomena 2】 za razliku od drugih proizvoda, ne možete zatvoriti poklopac prilikom isključivanja мастурбатора, jer je domaća rukava nalazi se na samoj vanjske strane.Kada isključite naš muški masturbator, njegov unutarnji rukava i dalje vrti u roku od nekoliko sekundi i da će se vratiti u ispravan položaj, tako da možete lako zatvoriti poklopac.

【Muški masturbator sa 10 načina trzaja i rotacije】 ova čaša za muški мастурбатора je opremljen visoko kvalitetnim rotirajućim motorom i profinjenim kvalitetom izrade, kretanja i rotacije u kombinaciji pružaju prekrasan seksualno iskustvo.

【Ultra-udoban masaža】 Unutarnja podstava ovog muškog массажера koristi veliku гранулированную грануляцию pružiti jaču stimulaciju vašeg penisa tijekom automatske okretaje.Смазав svoj penis лубрикантом na bazi vode, samo dip u njega svoj penis i dopustite mu da vas iznenade!

【funkcija orgazma u jednom kliku】 S načinom vrhunac u jednom kliku naša muška igračka-поглаживатель za muškarce može odmah donijeti vas od nula do orgazma!

【Lako razumije i lako se čisti】 Muški masturbator nije vodootporan.Međutim, njegova izmjenjivi rukava možete izvaditi iz čaše i isperite pod tekućom vodom pogodnosti za čišćenje.Nakon pranja i sušenja možete ga staviti natrag u masturbator.Puniti pomoću USB kabela za punjenje.

【Real Sex Voice】 Ovaj masturbator za muškarce je opremljen sustavom bodovanja.Mi smo to snimili na mjestu gledanja porno. osjetite užitak ženski vapaj imate u prepone!

【Super tiha i неброская pakiranje】 u njemu postoji samo jedan синхронизирующий motor koji je vodi u akciju opcije vuče i rotacije.To znači da se emisija buke je samo 50 db.To vam omogućuje da uživate u "svojim vremenom" u samoći, u tišini i miru.To je daleko superiorniji od drugih proizvoda na tržištu, koji se koriste dva odvojena motora, stvarajući mnogo više buke.Osim toga, zahvaljujući istančanim pakiranju jamčimo незаметную isporuku i privatnost klijenata.

Više informacija

funkcija 5

Automatsko klip za masturbaciju

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Šalica za masturbaciju

Naziv

ПАКИНЬ

Materijal

Medicinski silikon

Broj komada

Jedna cjelina

funkcija 4

Alat za muške masturbacije

funkcija 2

Igračke za muške masturbacije

Sramotan slika

No

funkcija 3

Pribor za muške masturbacije

funkcija 1

Automatska oprema za muške masturbacije

funkcija 6

Automatsko muški masturbator

Seksualne prirode

No

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5