Opis

Opis:

Ovaj realan skup, svakako potaknuti maštu!Igračka razvija kognitivne sposobnosti razmišljanja, rješavanja problema, socijalne vještine i kreativnost.Naša građevinska oprema je super za nastupe na pozornici, aktivnosti u zatvorenom prostoru / na otvorenom, građevinskih žurka povodom dana rođenja, Dana karijere, Božić, festivala, kostimirana zabava ili tematske zabave i sl.

Specifikacija:

Naziv: Dječji kostim vlak

Materijal: poliester

Применимый rast: oko 80-120 cm/31,5-47,24 u.

Применимый starost: 3-7 godina

Uključuje jaknu, zaštitne naočale, šešir, pilu i ikona za svaki

Pakiranje list:

1 * Komplet nošnje izgradnje radne

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite na malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Pogledajte više detalja o proizvodu

1. Izvrsna vrijednost: U kompletu ovog kostim za igranje uloga graditelj dolaze remen, tvrdi šešir, zaštitne naočale, čekić, pila i именная tag.Stavite svoju malu graditelj sve što je potrebno da spasi situaciju!

2. Udoban za nošenje: kostim graditelj ukrašen ovim s reflektirajućim trakama.Djeca ga nose povoljno, kao i prozračna tkanina, a linija fin.

3. Jedna veličina odgovara većini djece: pojas za alat ima nekoliko džepova za igračaka alata, možete ga jednostavno prilagoditi u skladu s različitim veličinama, pružajući godinama kreativne igre.

4. Вдохновляйте maštu: potiče aktivnu igru i razvija koordinaciju ruku i očiju.Naš set za igranje uloga u odijelu graditelj omogućit će vašem djetetu da se pretvori u omiljene društveni model za uzor.Dajte oduška svojoj mašti i uživajte u zapanjujući pretenciozno igri.

5. Pogodan slučajevi: To je građevina outfit je super za nastupe na pozornici, aktivnosti u zatvorenom prostoru / na otvorenom, građevinskih žurka povodom dana rođenja, Dana karijere, Božić, festivala, kostimirana zabava ili tematske zabave i sl.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Paul

Unisex

Preporučena dob

14+y

Materijal

Guma

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5