Opis

❤ [Simulirani 3D dual stimulacija sybian za točke C i G] Spot vibrator G3-u-1 i dojenče stvaraju atraktivne senzacija na klitu ili соске.Ovaj vibrator može vam omogućiti da se zadovolje prethodnu igru i orgazam, istovremeno stimulirajući klitoris i žensku točku G, što može dovesti žene do orgazma iznutra prema van, doživjeti užitak višestruko sisa i vibracije i pokloniti se stalno mijenjaju užitak.

❤ [Jaki i tihi] Postoji 10 najmoćnijih načina usisavanja.Ovaj klitoris usisni vibrator može stimulirati vaš klitoris, bradavica, ušna školjka, testis, sise, anus i sve druge osjetljive dijelove, a jačina vibracije je manje od 50 db. Igrate li sami ili sa svojim partnerom, sada možete doživjeti nevjerojatne i pravi senzacija od seksa!

❤ [Materijal je sigurno za tijelo] On нетоксичен, nema mirisa i koristan je za kožu.Stimulator klitorisa je izrađen od medicinskog silikona i može izravno doći u kontakt sa ženskom vagina.

❤ [Vodootporan i lako моющийся] možete koristiti ovaj vibrator u kupatilo, tuš ili u bilo kojem drugom mjestu.Isperite čistom vodom i sapunom, a zatim obrišite mekim ručnikom ili krpom bez dlačica.

❤ [Privatna upućivanje] Sve seks-igračke će biti poslana na vas u uredan paket.Nitko ne zna da ste primili.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo vas prvo nas kontaktirajte.

10 načina inspiracije i vibracije: odvest će vas na nezaboravno vrhunac!

Ovaj vibrator za klitoris ima 2 snažnim motorima, pružanje 10 načina udisaja i 10 načina vibracije različitog intenziteta vibracije i frekvencije.Svaki način se može dostaviti vam neočekivano zadovoljstvo!

Osim toga, u vrhu vibrator ima masaža prsten koji može osigurati dodatnu stimulaciju vibracije.Клиторальная dojenče ljubi vaš klitoris blage vakuum protok zraka, baš kao poljubac ljubavnika.

Više informacija

Seksualne prirode

No

Sramotan slika

No

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Vibratori

Certifikat kvalitete robe

ce

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5