Opis

Naziv proizvoda: nogometne obloge na potkoljenice

Veličina proizvoda: 16*9 cm/6,29*3,54 inča

Boja proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal proizvoda: plastika

značajke proizvoda:

1. Ugodno slijetanje - Kad duljina potkoljenice 6,29. ove uticnice za potkoljenice pružaju savršen slijetanje, koji će vam pružiti udobnost tijekom igre.

2. Izdržljiv materijal - Izrađeni su od visokokvalitetnog polipropilena materijala, te uticnice za potkoljenice izračunava se na dugi vijek trajanja.Oni pružaju odličnu zaštitu vaše potkolenice, kao i dovoljno snažan da izdrži jak trošenje.

3. Moderan dizajn - Ove ploče za potkoljenice, dostupne su u bijeloj boji, tako i u crnoj bojama, izgledaju odlično na terenu.Oni su sigurni da će privući pažnju kao i svojim suigračima, tako i protivnika.

4. Univerzalna upotreba - ove ploče za potkoljenice su pogodni za razne vrste aktivnosti, uključujući nogomet i druge kontaktne sportove.Oni pružaju kvalitetnu zaštitu vaše potkolenice u bilo kojem sportu.

5. Izvrsna vrijednost - Zahvaljujući dvama parovima štitnika za potkoljenice, ulazi u opseg isporuke, ovaj proizvod pruža odličan omjer cijene i kvalitete.Od vas će biti zamjena par u slučaju nužde ili za toga za podijeliti s potrebnima suigrača.

Mjere opreza:

1. Kao što svi znamo, različitih računala prikazuju drugačije boje, boje stvarne robe može se malo razlikovati od sljedeće slike.

2. Ako vam je teško odabrati veličinu, možete slobodno da me kontaktirate, mi ćemo vam dati nekoliko savjeta, ali to je samo za referencu.

Paket uključuje:

Nogomet shields 4 kom.

Hvala za vašu podršku!Dobrodošli na kupnju kod nas!U našoj trgovini tako mnogo korisnih i jeftinije robe.mi ćemo biti spremni da će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Primjena

Hoda

Broj modela

nogomet obloge na potkoljenice

Tip elementa

Aparatić i samostalnost

Broj komada

KOMBINIRANI

učinak

Briga za kosti

Materijal

ABS

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5