Opis

Ženska Torba-Portfelj Kontrastne Boje s Dvostrukim Džepovima, Rano Proljeće, Nove Torbe ispod Pazuha, Modni Univerzalne Torbe na Jedno rame za Dame

veličina // 42x29x7cm

Napomena:

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.Ne biraju izravno u skladu sa svojim navikama.

2. Molimo provjerite tablicu veličina prije naručivanja.Ako niste sigurni u iznosu od, molimo vas, pošaljite nam poruku.

3. Boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati, na zaslonu vašeg računala, jer monitori kalibrirani na različite načine.

Pozdrav, dragi,

Veliko hvala za vašu pažnju na naše trgovine.Naše vrijeme obrade je 1-3 radna dana od potvrde plaćanja.Molimo vas, pobrinite se da je adresa ispravna, i mi nemamo odgovornost za netočne ili недоставленный adresu.

2. Većina naših proizvoda imaju na lageru, možda samo nekoliko pozicije su ažurirani sa zakašnjenjem, ali mi ćemo vam odgovoriti u vrlo uskoro.

Ako ste veletrgovac, možete nas kontaktirati kako bi se dobili bolji popust od prije naručivanja Za sva pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata.

Ugodan shopping!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

CN

Guangdong

Osnovni materijal

Polyester

Stil

Ультрамодные model

Tip elementa

Kozmetičke torbice

Tip slike

Šarenilo šivanje

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5