Opis

Držite vaš hladnjak, zamrzivač, countertops, kredenac ili ostava u аккуратном redu s ovim штабелируемых sandučića-organizatori su za pohranu u špajz.

Idealna veličina za voće, povrće, jogurti, konzerve, prehrambenih paketa, sira, mesa, koji je također pogodan za skladištenje suhe hrane u špajz. Idealan za kuhinje, ploče, police ostave, hladnjaci, zamrzivači, ormara ili kao organizer za ladice.

Praktičan штабелируемый dizajn, omogućuje maksimalno povećanje prostora.Slagati ili koristite ih u blizini, ispitanici su bili organizirani i da ih je lako pronaći.

Odlično za ormari, spavaće sobe, kupaonice, praonice, radionice, blato soba, ureda, igraonice, garaže ili bilo koje prostorije u vaše kuće / stana / građevine / sobe u hostelu / kombi ili кемпера.

čvrsta plastika s praktične ručke za nošenje i unutarnje non-slip teksture koja se čisti toplom vodom i sapunom.Ne koristiti stroj za pranje posuđa.

Boja: prozirna

Materijal: plastika

Veličina: 25,7x15x7,5 cm

Upućivanje sadržaj:

12 * Stalak za prtljagu proizvoda

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja robe na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1- 3 pogledajte

Više informacija

Korištenje

Razno

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5