Opis

Dezodoransi-antiperspiranti - ovo rješenje za borbu protiv zatim i miris.Oni smanjuju prodiranje molekula znoj u koži, ostavljajući svježe i suhe.Proizvedeni su od prirodnih sastojaka, oni su nježni i sigurna za sve tipove kože.Oni su također портативны i jednostavan za korištenje.Jednostavno uzmite odgovarajuću količinu kreme i nanesite na željeno područje.Da li radite, vježbe ili odmora, dezodoransi-antiperspiranti će vam pružiti sigurnost i udobnost.

Specifikacija:

Naziv: Krem-antiperspirant

Zapremina neto: 60 ml

Veličina: (približan iznos) 4*4*12.8 cm/1.57*1.57*5.04 u

Pakiranje list:

1 x krema-antiperspirant

Napomena:

1. Zbog različite prikaze i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.Hvala!

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje 1-3 vidi

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Osjećaj svježine i suhoće: Spriječava znojenje i smanjuje prodiranje molekula, naš krema-antiperspirant vam daje jaku aromu i osjećaj svježine i suhoće.

2. Svjež i suh tijekom cijelog dana: Ova krema-antiperspirant sadrži prirodne biljne ekstrakte koji sprječavaju izlučivanje znoja i neugodnih mirisa, stvarajući osjećaj osvježenje i udobnost.On je prirodni i гигиеничный za bilo koji tip kože.Probajte i pogledajte rezultate.

3. Mali i prenosiv: Ova krema ima male težine i lako je za nošenje, tako da možete ostati svježe i suho, u bilo koje vrijeme povoljno za vas.To je malen i kompaktan, što vam omogućuje da pohraniti ga u ruksak ili torbu preko ramena.U njemu 60 ml proizvoda, što je dovoljno za mnoge prigode.

4. Jednostavnost korištenja: Za korištenje ove krema-antiperspirant, samo očistite i osušite kožu, uzmite odgovarajuću količinu kreme i nanesite kružnim pokretima na područje ispod pazuha s mirisom.Nježno utrljati i masirajte do potpunosti apsorbira.Za najbolje rezultate koristite jednom ujutro i jednom navečer.

5. Univerzalna primjena: Nanesite ovu kremu za ispod pazuha i uživajte u ljetnim udobnosti, svejedno da li vi odmarate u prirodi, radite ili se bavite sportom.On je nježno djeluje na kožu i pogodan je za svakodnevnu upotrebu.

Više informacija

Licenca za proizvodnju

krema za tijelo

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5