Opis

Opis:

Zahvaljujući preokret za 360 stupnjeva ovaj držač za telefon s retrovizora sigurno drži vaš telefon i mogu pomoći da podesite ga vodoravno, okomito ili pod bilo kojim pravim kutom.

Ovaj višenamjenski držač za telefon unazad, pogodan za većinu auto retrovizora, uključujući ovalne, okrugle retrovizora ili jako debeli retrovizori s gumbima i видеорегистратором.On sigurno drži vaš telefon i može biti podložno, ne blokira vam pregled.

Tehničke karakteristike:

Naziv: Držač za telefon s retrovizora

Materijal: ABS + silikon

Veličina: oko 17 * 7,9 cm / 6,6 * 3,1 inča

Težina: oko 127 g

Karakteristike:

Rotirajući na 360 stupnjeva

Podesivi

Pogodna je za većinu automobila

Pogodno za većinu telefona

Popis paketa:

Držač za telefon s retrovizora * 1

Pogledajte detalje proizvoda

Rotacija na 1.360 stupnjeva-to je dizajn rotacije za 360 stupnjeva.Ovaj držač za telefon s retrovizora može stalno držite vaš telefon i mogu pomoći da podesite svoj telefon vodoravno, okomito ili pod bilo kojim kutom koji želite.

2. Nosač za telefon na retrovizoru, - odgovara za većinu auto retrovizora, uključujući ovalne, okrugle retrovizora ili jako debeli retrovizori s gumbima i видеорегистратором.Ovaj višenamjenski držač za telefon unazad sigurno drži vaš telefon i može biti podložno, ne blokira pregled.

3. Odlična pogodnost -pogodno za većinu mobilnih telefona i većinu modela automobila.Vozač ili drugi pilot može koristiti ovaj auto držač za telefon za navigaciju, gledanje videa, navodeći da video pozive, snimanja video zapisa i mnogo drugog.

4. Jednostavna prilagodba - Tijekom vožnje možete lako primiti, uzeti ili podesite svoj telefon koristeći nosač za telefon u retrovizoru i tako što ćete ga spojiti na centralni ogledalu retrovizora.

5. Odličan materijal - Zahvaljujući korištenju vrhunske ABS plastike i silikona materijala auto držač za mobilni telefon razlikuje odličnim kvalitetom.To je gladak i zaobljen, da ga nije lako izgrebati na svojim automobilima, on je otporan na visoke temperature, izdržljiva i lako instalirati, oljuštiti i očistiti.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5