Opis

SPECIFIKACIJA:

--Tip: industrijski luster

--Boja kućišta lampe: crna + zlatni, zlatni

--Materijal: metal + aluminij -Vrsta podloge: E27 * 2/4/6 (žarulje u kompletu ne dolaze) -Izvor svjetla: LED/Edison/halogena/sa žarnom niti i tako dalje

--Snaga: Max. 40 W

--Napon: 90-240 U

--Područje primjene: 5㎡-15㎡

--Primjena: ulaz, hodnik, prolaz, balkon, spavaća soba, dnevni boravak i tako dalje U zatvorenim prostorima

--Pakiranje: 1 komad * Luster (bez sijalica)

OBAVIJEST:

1. Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu neznatno razlikovati.

2. Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Plaćanje>>>

1. Alipay, West Union, TT, sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz sigurno plaćanje proces DEPONOVAN;

2. Uvozne carine, poreze i pristojbe nisu uključeni u cijenu robe ili trošak dostave.Mi nismo odgovorni za bilo kakve carine ili poreza na uvoz.

3. Ako je dobivena vrijednost manja od vrijednosti narudžbe, novac se može vratiti i kako je završila, dakle, molim, platite adekvatnu cijenu;

Prosljeđivanje>>>

1. Dostava širom svijeta. (Osim nekih zemalja & APO/FPO)

2. Adresa vašeg naloga mora se podudarati s vašom adresom dostave.Ime primatelja mora biti potpuna.

3. Sve rezervacije će biti isporučen u roku od 2-5 dana, u slučaju nepredviđene situacije možemo odgoditi vrijeme isporuke.

4. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i isključuje vikendom i praznicima.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika

5. Ako pošiljka ne može biti primljena u roku od 30-60 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Zadovoljstvo kupaca-to je princip održavanja.

Povrat novca >>>

1. Imate 7 dana da nas kontaktirate, a 30 dana vratiti proizvod s datumom primitka.Ako ovaj proizvod je na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo, i mi nećemo dijeliti vaše robe za povrat ili zamjenu.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, kako bi se osiguralo povrat.

3. Mi ćemo vam povrat novca puni povrat novca kroz platformu Apartmani-ante.com.hr ili na drugi način vratili pod uvjetom dobivanja proizvoda i dodatne opreme u komadu.

Povratne informacije>>>

1. Poštovani kupci, mi cijenimo vaše poslovanje, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugom, molimo vas, ocijenite detalje transakcije (detaljne ocjene prodavatelja) na Apartmani-ante.com.hr "IDEALNI 5 zvijezdama" i ode.

2. Našu pozitivnu ocjenu.Također ćemo isto vrijedi i za vas.

3. Molimo vas, ne ustručavajte se da prvo kontaktirate ukoliko imate bilo kakvih problema prije nego što ostavite negativan komentar.

4. Zbog razlike u vremenu ponekad ne možete odgovoriti na pravodobne informacije, ali na sve e-mailove i SMS-a, mi ćemo odgovoriti u roku od 1-2 radna dana.

⭐⭐⭐ Molim vas, ne ostavljajte negativan/neutralan odgovor, ili ne otvarajte spor bez prethodne komunikacije, ako imate bilo kakvih problema.Mi ćemo odgovoriti na sve poruke što je prije moguće, a pomoći će vam riješiti ih.Hvala unaprijed!

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Stil

Moderan stil

Izvor napajanja

AC

Tip prekidača

Nema

Smjer sjene

Nema

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Naziv

SIKEBOTE

Certifikacija

Nema

Završiti

Polirani

Žarulja u kompletu

No

Materijal kućišta

aluminij

Tip elementa

Luster

Podesiva svjetlina

No

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5