Opis

【Način велотренажера 3 u 1】 tri vrste vježbe bicikle za prostorije: vertikalni, полулежачие i sklapanje kućni stacionarni bicikli za fizikalnu terapiju i spaljivanje kalorija muškarcima, ženama i starijim ljudima.(Ležeći opcija je izvrsna za osobe s ozljedom koljena ili starije osobe.)

【Udobnu, sportsku podrška】---1. Vrlo veliki i утолщенное meko sjedalo (debljine 2,2 cm, širina 10,6 inča) ---2. Dizajn naslon поролоновым stražnji kotač.---3. Нескользящие pedale sa sigurnosnim pojasevima za bolje upravljanje pedale. ---4. Nedostatak buke za tihu vožnju.

【Priložene эспандеры】 Izvođenje vježbi na gumenom trakom i jača mišiće ruku tijekom okretanja.Кардиотренажеры su dostupni i za ruke i za noge.Lako se podešavaju i za samo svoje tijelo.

【LCD monitor s držačem za iPad】 Ugrađeni LCD monitor prati vaš puls, kalorija, udaljenost i brzina u realnom vremenu.informacije o vašem tijelu na vrijeme.U prilogu držač za tablet uređaj omogućuje pregledavanje video na vašem iPad ili telefonu za vrijeme vježbanja.

【Dogovor s nekoliko регулировками】---1.Cijeli bicikl možete postaviti okomito, ležeći ili полулежачий biciklistička način. ---2. Meko sjedalo (7-tier podešavanje visine) je pogodna za različite ljude — muškarce, žene i starije osobe. ---3. 10-tier podešavanje otpora DISPANK podešava intenzitet treninga po vašem nahođenju.

Više informacija

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5