Opis

Karakteristike:

ООТДТИ

Povećajte prostor za pohranu: Ova torba za pohranu na središnjoj konzoli učinkovito koristi prosječan prostor X3UTV, pružajući putnicima dodatni prostor za pohranu.

Praktičan pohranu manjih predmeta: ova torba za pohranu omogućava lako pohraniti male predmete kao što su telefoni, ključevi i grickalice, održavanje čistoće i organizaciju i rekreaciju.

Pogodan za vlasnike X3 Ovaj proizvod je pogodan za sve vlasnike X3UTV, bez obzira da li su oni individualnim ili komercijalnim vlasnicima.

Savršena je za odmor na plaži, ova torba za pohranu pruža zgodan način za pohranu i zaštitu predmeta kao što je sunčane naočale i kremu za sunčanje, pruža udoban i čist sjedala.

Poboljšava traži avanturu: za one koji vole avanturu na otvorenom i istraživanja, postavljanje ovog torbu za pohranu na središnjoj konzoli u svoj automobil omogućuje bolje organizirati i spremite opremu i alate.

Tehničke karakteristike:

Materijal: najlon

Paket uključuje:

1XConsole Box

Napomena:

Dopuštena odstupanja u 1-3 cm, zbog ručnog mjerenja, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu

Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.

Više informacija

Vrsta

Torbu na sjedalu

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5