Opis

Mi smo željeli koristiti trajni мартериал, tkanina je mekana i izgleda sjajan, kemijsko čišćenje ili ručno pranje u hladnoj vodi.

Vjenčanica, сшитое od mekog tila towers primjenu i kvalitetne linije, napravio haljinu više plemenit i dostojan.

Za haljine standardne veličine.mi bi izabrali na temelju naše standardne veličine grafikona, prije narudžbe, molimo pobrinite se da detaljni mjerenja odgovaraju vam željene veličine.Veličina zadani sustav temelji se na iznosu od SAD-a.Ako vam je potrebno prilagoditi veličinu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Točno mjerenje je potrebno kako bi zajamčila pravilno slijetanje u odabranoj veličini, ako je vaša veličina odstupa od standardne veličine grafikona, molimo vas, pogledajte donje informacije i pošaljite mi svoje precizna mjerenja. Molimo, slijedite upute za mjerenje i pažljivo izmjerite sebe.Običaj Veličinu ili boju Molimo, odaberite bilo koju veličinu i boju, ostavite poruku o svojim sljedećim dimenzijama i boji

Možete nam poslati poruku e-pošte ako imate bilo kakvih pitanja, naša služba za korisnike je spremna odgovoriti na sve vaše upite, nakon što smo dobili vašu e-mail.

Molimo sačuvajte informacije o našoj tvrtki u svojoj datoteci kontakata, dobrodošli na našu web stranicu, kada će imati vremena ili vam trebaju nove proizvode, možete pronaći lijepe haljine, koje su dobro prilagođen za vaše tržište.Također, pošaljite nam e-mail ako želite stvoriti svoj vlastiti dizajn, možemo šivati haljine u skladu sa zahtjevima kupaca.

Udaljenje neutralan ili negativan opoziv ne može u potpunosti riješiti vaše probleme.Molimo kontaktirajte nas prije nego ostavljati neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.Kao ozbiljan i odgovoran prodavatelj, mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi vaš problem.

Još jednom zahvaljujemo na red haljine u našoj trgovini i nadamo se da će vam se svidjeti vaša kupnja ovdje.Vaši komentari imaju veliku važnost za uspjeh našeg poslovanja.Ako ste zadovoljni sa svojim kupnje i našim jelima po prodaji, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu ukupne detaljne procjene prodaje.

Više informacija

Tkanina vjenčanica

Vezeni organza i tila

Tematska slike

DA

Silueta

Loptu haljina

Stil

Ostalo

Otvor za gorivo

Zapečeni

Naziv

Zhu

Stil rukava

Rukav-hir

Modni element

Vintage

Dizajn leđa

munja

Vlak

Kraljevski petlja

Dužina haljine

Dužina do poda

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Ugrađen grudnjak

DA

Veličina

Standard size, custom made size or plus size.

Tip elementa

Vjenčanica

Linija struka

Prirodni faktori

Boja

Svaka boja na izbor iz naše boje stola.

Za trudnice

DA

Ukras

Aplicirano, KRISTALNA

Dužina rukava (cm)

Puni

CN

Jiangsu

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5