Opis

Stanje: potpuno novi, s oznake

Marka: Hi-Tie

Materijal: 100% svila жаккардовый

Veličina: 59,06 cm (150 cm) u dužini i 3,35 inča (8,5 cm), u širinu

Stanje: fluorescentna rasvjeta (uzimajte za materijalni objekt)

Pakiranje: Zaštitna i jednostavna ambalaža

Dizajner: talijanski

Porijeklo: Sheng Zheng .Kina

Fluorescentno zelene однотонный svila vjenčanje kravate za muškarce, poklon muških kravata, ručno ergele, moderan poslovni dizajn za zurke, izravna dostava, Hi-Tie

Napomena: Stanje: potpuno novi, s oznake

Marka: Hi-Tie

Materijal: 100% svila жаккардовый

Veličina: 59,06 cm (150 cm) u dužini i 3,35 inča (8,5 cm), u širinu

Stanje: fluorescentna rasvjeta (uzeti materijalni objekt za)

Pakiranje: Zaštitna i jednostavna ambalaža

Dizajner: talijanski

Porijeklo: Шэнчжоу.Kina

Hi-Kravata odgovara ideji - "lakonski, miran, dubok".Zalažemo se strogo izabrani materijali i rad na najvišoj razini, kako ste se osjećali duh međunarodni brand, kvaliteta i pronašli savršenu ravnotežu između cijene i kvalitete.Mi smo uvijek nastojali postati ekonomičan dizajn brand s besprijekornom kvalitetom i umjerenom cijenom.

Sjedište Hi-Tie se nalazi u Pekingu, odjel dizajna u Italiji.Kravata-to je proizvod poznatog kineskog brenda, u kojem je kravatu od prirodne svile, kravate od poliestera, kravata od mješavine svile i vune, нанометровый kravate i sl. i druge kravate iz raznih tkiva i stilova.Dajte više prostora za izbor građana koji traže prema modi i jedinstvenosti.Obratite pozornost na хроматическую аберрацию zbog rezanje tkanina u različitim položajima.slika manžete se može razlikovati od opisa robe na Apartmani-ante.com.hr, ali oni su i dalje iste.ako ti smeta, molim vas, ne kupujte!

Problem aberacije: Za demonstracije efekata robe sve naše proizvode snima pod svjetlom koje smanjuje razina aberacije do minimalne vrijednosti.Međutim, budući da su koeficijenti dozvole različitih prikazuje se razlikuju, postojanje manje aberacija je neizbježno.Niti jedan online prodavatelj ne može riješiti ovaj problem.Ako ste zabrinuti aberacija, molimo vas, budite oprezni pri donošenju odluke o kupnji robe ili nas kontaktirajte na naš poslužitelj službu za korisnike!Možemo dobiti uplatu samo putem escrow.Možete platiti preko

1. Vaš novac će biti platforma do tada, dok ne potvrdite primitak robe, i tek nakon toga, novac će biti prebačen operateru.Zaštićeni ste 100%!!

2. Šaljemo svoje proizvode u skladu s adresom escrow, molimo vas, pobrinite se da je vaša adresa escrow ispravna.Adresa sa brojem telefona će biti dobrodošla pri isporuci.Mi nismo odgovorni za pogrešnu adresu!!

3. Porezni izdatak kupac mora platiti sami!!Dostava 1. Vršimo dostavu širom svijeta.Osim isporuke u Italiju...Obično šaljemo robu u roku od 1-2 radna dana od primitka pročišćeni plaćanja.(osim praznikom), "1-2 dana" - to je vrijeme prijenosa podataka, a ne vrijeme dolaska, molim vas, nemojte me krivo shvatiti.Prije plaćanja trebali biste bili sigurni da vaša adresa isporuke za plaćanje ispravna. obično šaljemo robu što je prije moguće, ali ne možemo obećati stvarni datum, koju možete dobiti, zbog različite brzine i politika lokalne običaje (jer prosljeđivanje provodi trećim osobama).

2. Jer svi znamo da međunarodna dostava zahtijeva složenije procedure za isporuku, kao što su carina obje zemlje, tranzitne stanice i tako dalje, vjerojatno će vam trebati više vremena da se vaša roba stigla na krajnje odredište.Puno hvala za vaše razumijevanje po tom nekontroliranog pitanju. Strogi carinska zona: Italija, Njemačka, Austrija, Kanada, Brazil, Argentina, Rusija ...... molimo vas da ne vršite kupnju, ako ne možete uzeti sljedeće vremenski okvir.

3. Za ubrzanu isporuku (ekspresne dostave) EMS je način isporuke po defaultu.Ako želite koristiti FedEx ili DHL-om, trebate kontaktirati sa mnom, da biste provjerili je li upisali vašu adresu u udaljenom području ili ne, i provjerite ne prelazi li nasipna gustoća njegova stvarna težina, jer za adresu u udaljenom području ili nasipna gustoća više vam je potrebno platiti dodatne pristojbe..Ako vam je potrebna međunarodna express-mail, molimo kontaktirajte nas.Mi ne možemo preuzeti bilo kakvu odgovornost za bilo koju carinski kašnjenje ili porez. Razlog je u tome što je vrijeme isporuke zavisi i dostupan poštanskih usluga (izuzev vikendom i blagdanom) Politika povrata Mi radimo sve što je moguće da se služiti našim klijentima najbolji mogući način!!

1. Mi prihvaćamo povrat robe iz bilo kojeg razloga (na primjer, vam se to ne sviđa, to nije ono što ste očekivali), ali kupac snosi odgovornost za troškove povratne isporuke, a proizvod ne smije biti oštećena ili promijenjena, vratite natrag cijeli paket s oznake together.as mi ne želimo ući u spor s kupcem.

2. garancija 15 dana od datuma isporuke.Molimo, pošaljite fotografiju mjesta oštećenja robe putem e-maila, ako to nije umjetna oštećenja ili fizičku štetu, mi ćemo zamijeniti novim ili vratiti 100% novac!Vraćamo uplatu putem Escrow, proizvod mora biti vraćen u originalnom stanju.Naši Sve što je manje od 5 zvjezdica u naše detaljne ocjene prodavača, utjecati na naš položaj u Apartmani-ante.com.hr.Ako mislite da smo zaslužili manje od 5 zvjezdica za ništa, molimo vas, javite nam, prije nego što ostavite svoj komentar, tako da možemo riješiti vaš problem. (Negativni ili neutralni savjet ne može riješiti ni jedan problem).

Vaše zadovoljstvo i naš ugled-naš prioritet! "Pozitivna reakcija" i "5 zvjezdica" uvijek se potiče i visoko cijenjena.Ako ostavite nam pozitivan odgovor, mi smo odmah ćemo vam istu.Negativni ili neutralni savjet je vrlo ne preporučuje.

Molim vas, dajte nam priliku popraviti svaku nepovoljnu situaciju.Sve se može riješiti, ne ostavljajući negativnu povratnu ili bez otvaranja spor na Apartmani-ante.com.hr.Molimo, pošaljite nam, i mi ćemo pokušati riješiti sve probleme!Povratne informacije mi Smo tu da odgovori na sva vaša pitanja.Vaše zadovoljstvo je za nas od najveće važnosti.Ne ustručavajte se, pišite nam ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima, i mi ćemo odgovoriti u najkraćem mogućem roku. (u roku od 24 sati)

Više informacija

Zemlja proizvođač

Kina

Sezone

Proljeće, Ljeto, Jesen, Zima, Sve sezone

CN

Henan

Prilog

Kravata + kopču za kravatu + džep okvir + Manžete + kopču za kravatu + poklon kutija

Boja

Običan plave kravate za muška odijela.

Naziv odjela

Za odrasle

Naziv

Hi-Tie

Stil

Ультрамодные model

Materijal

Svila, Skup muške kravate ručni rad od 100% svile

Paul

MUŽ

Veličina

One Size, 59.06''(150cm) in length and 3.35''(8.5cm) in Width

Rasprodaja

Poklon za muškarce s Paisley Гравата/Corvata/kravata

Tip slike

Однотонный

Tip kravate

Vratne rupčić

Izgovor

Posao, Stranka, Vjenčanje

Drugi uzorak

prugasta, Paisley, Однотонный, Cvjetni, GRAŠAK, Geometrijski, Muške kravate

Broj modela

1117

Na red, izravna nabava, prodaja na veliko

Prihvaćen.

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Poklon za muškarce

Modni gospodo pribor Poklon za svadbene zurke Posao

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5