Opis

2 kom. svjetla vatrometa vodootporan solarni niz svjetla odmor nevjerojatan vanjska svjetla za travnjak, vrt, novogodišnji božićne dekoracije

1, Vodootporan: Ova solarna svjetiljka izrađena od visoke čvrstoće ABS-plastike.Solarni panel ima jedinstveni vodootporni dizajn IP65, koji može izdržati sve vrste lošeg vremena.

2. Punjenje: Solarna lampa je opremljena solarni panel za punjenje.Postoji dva načina rada solarne rasvjete, možete ga instalirati na stalan način rada ili način rada bljeskalice.Tijekom dana solarni panel daje odgovarajuću snagu za punjenje baterije na suncu i može raditi noću.

3. Bežična komunikacija: Vrt kolja rade na solarnu energiju, pa ih je lako instalirati bez potrebe za spajanje, i oni će osjetiti tamu prije automatskog uključivanja za dobivanje fantastične efekte noć po noć.

4. Izvor solarno napajanje: Solarna lampa je izdržljiva, neškodljiv za okoliš i pouzdan".Za njega nije potreban kabel za napajanje.

5. Promijenite oblik: Svjetlosni kabel u obliku maslačak može savijati u bilo koji oblik u skladu s vašim stilom, ga lako razbiti i korisno je pohraniti.

Specifikacija:

Solarna ploča: solarni panel od polikristalnog silicija 2 200 ma

Vrijeme rasvjeta: 8-10 sati

Svjetlina: 5 lumena

Način rada: indukcijski s ambijentalnom rasvjetom, s ugrađenim glavni prekidač

Vrijeme punjenja: oko osam sati na suncu

Materijal: ABS plastika + aluminijska legura

Napomena: zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Napomene

1. Molimo vas, dozvoliti odstupanja u mjerenjima na 1-2 vidi

2. Molimo, pošaljite nam poruku sa naznakom preferirane vama boje, ili će vam biti poslan povremeni boja.

3. Slike na vašem ekranu ne može odražavati je točno boja proizvoda.Jamčimo da proizvod odgovara model prikazan na fotografijama.

Garancija

1. Jamstvo & postprodaje garancija 1 godina.Imamo vlastiti pogon i stručni tim inženjera.Mi smo uvijek u skladu s načelom "klijent prije svega", i ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodima ili uslugama, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo vam pružiti najviše zadovoljavajuće rješenje.

2. Na ovaj proizvod se distribuira 12-mjesečna ograničeno jamstvo proizvođača, ako je neispravan (ne uključujući roba oštećena ili se koriste za druge svrhe nakon primitka).

3. O neispravne robe moraju komunicirati i vratiti ih u vrijeme jamstvenog roka (i, po mogućnosti, u originalnom pakiranju).Morate nas obavijestiti u čemu je kvar, i navedu broj vaše narudžbe.Mi ne ćemo popraviti ili zamijeniti robu, ako je jamstvo isteklo.

4. Umjetna šteta ne daje jamstva

5. Naručivanje na Apartmani-ante.com.hr slažete sa svim pravilima, navedene iznad.

Povrati i возмещенные iznosa

1. Ako želite vratiti vaš proizvod, morate nas kontaktirati u roku od 7 dana i vratiti pošiljke u roku od 30 dana od dana njezina primitka.Ako je roba na raspolaganju više od 7 dana, smatra se da je koristilo i povrat ili zamjenu ne proizvode.Troškove dostave prilikom vraćanja robe je podijeljen 50/50 između kupca i prodavatelja.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti vraćeni u njihova originalna pakiranja, a kupci moraju dati nam poslati broj za praćenje, specifičan razlog za povratak i vaš nalog za kupnju.

3. Mi refundira u punom iznosu pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži, sa svim komponentama i dodacima u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj poništava transakciju na Apartmani-ante.com.hr.Kao alternativu možete odabrati da vam poslali proizvod za zamjenu.

Više informacija

Tip solarne ćelije

Litij baterija

Izvor napajanja

Solarna

Korištenje

Odmor

Broj modela

SL0003

Certifikacija

ce

Izvor svjetlosti

Led žarulje

Žarulja u kompletu

DA

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Stil

Moderan stil

Naziv

ggbingo

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5