Opis

Informacije o proizvodu:

1、 Duboko prehrana: Ova maska za kosu pruža dubok prehrana suhe i oštećene kose zahvaljujući fin sastojcima, koji izgrađuju krhkosti i split završava.Samo 8 sekundi ona prodire u srž vlasi i obnavlja njegovu životnu snagu.

2、 Vraća sjaj: Klima uređaj za kosu može ojačati i zaštititi kosu, pružajući zaštitni sloj svake vlasi kako bi se poboljšala elastičnost kose i vraćanje sjaja dosadno kose.

3、 Može oprati i ostaviti: klima uređaj za dubinski hidratizira ne treba распаривать ili oprati.Možete ga ostaviti na kosi ili oprati u skladu s vašim osobnim preferencijama, što je fleksibilniji i povoljno.

4、 Lako nositi sa sobom: Ova maska za suhe i oštećene kose dolazi u malom pakiranju za nošenje crijeva, koji se lako pohraniti u ranac.Možete uživati u prednostima za njegu kose u bilo koje vrijeme i bilo gdje uz ovaj praktičan proizvod.

5、 Pogodan za sve tipove kose: Masku za kosu pogodna za sve tipove kose, bez obzira da li često bojite kosu, укладываете ih sušilom za kosu svaki dan, выдергиваете kosu ili imate od prirode suho i beživotno kosu, ona se može vratiti na svoju kosu bivše ljepote.

Opis:

Ova maska za kosu je posebno dizajniran za suhe i oštećene kose.Ona pomaže eliminirati krhkosti i vratiti sjaj bez pranja.Jednostavno nanesite ga na kosu i ostavite nekoliko minuta.Jednostavno ga je nositi sa sobom i koristiti bilo gdje.Pozdravite se s suhu kosu i bok sjajna локонам!

Specifikacija:

Naziv: Maska za kosu

Sadržaj net: 70 g / oz 2,47

Učinkovitost: hidratantna prehrana

Veličina proizvoda: oko 14.3*5.4*3.3 cm/5.63*2.13*1.30 palac

Paket veličina: oko 14.9*4*4.8 cm/5.87*1.57*1.89 palac

Težina paketa: oko 107 g

Pakiranje list:

Maska za kosu *1

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.

2. Molimo vas, oprostite malo odstupanje u dimenzijama zbog ručnog mjerenja.

Više informacija

Broj komada

Jedna cjelina

Broj modela

maska za oštećenu kosu dok se slika

Podrijetlo

Kontinentalna Kina

Tip elementa

Klima-uređaj

Broj

1 kom

NETO TEŽINA

70 g

Paul

Ženski

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena*

1 2 3 4 5